fbpx

Vi er først tilfreds, når kunden er det

Malerarbejde udføres med stor erfaring

Hurtigt og effektiv malerarbejde af erfaren malermester med stor kompetence.

Vi giver dit hjem eller virksomhed nyt liv
Vi giver dit hjem eller virksomhed nyt liv

Professionelt malerarbejde - udført af erfaren maler

Når malerarbejde skal udføres, kan du med fordel gøre brug af en af Maler Sqauds professionelle malere, som har stor erfaring i mange typer af maleropgaver. Malerarbejde udføres i både København og Nordsjælland i både huse og lejligheder.

Hos Maler Squad ApS er vi et hold af professionelle malere, som alle lægger stor ære i at malerarbejde udføres professionelt og af høj kvalitet. Vores store erfaring og professionelle tilgang når malerarbejde udføres, gør os i stand til at rådgive dig om, hvilke løsninger du kan og bør vælge, hvorefter vi udfører det med høj kvalitet.

Skræddersyet malertilbud

Det kan være svært at finde ud af, hvor meget det indebærer, når malerarbejde udføres. Skal der filt op, inden der skal males, eller kan der nøjes med blot at blive malet? Det rådgiver vi dig gerne op, og vi vil hellere end gerne tage en ganske uforpligtende snak om dine ønsker, og de muligheder vi ser, når malerarbejde udføres i din lejlighed eller hus.

Udfra dine ønsker og vores løsninger kan vi give dig et skræddersyet tilbud, som passer til dig og din lejlighed eller hus. På den måde sikrer vi, at du altid får en god pris og at malerarbejde udføres professionelt.

Små og store maleropgaver

Vores malerarbejde udføres til både store og små projekter. Vi har erfaring med blot at male enkelte rum og hele huse. Hvis du vælger os hos Maler Squad til et større malerprojekt, kan vi garantere dig, at malerarbejde udføres ensartet og professionelt, så vi skaber sammenhæng i hele lejligheden eller huset.

Ingen opgave, hvor malerarbejde udføres, er for lille eller for stor til os. Vi har erfaring med alle typer og størrelser af maleropgaver, som vi kan trække på, når malerarbejde udføres professionelt hos dig.

Vi kan ringe dig op

Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op indenfor 1 time.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

FAQ
Her er et par spørgsmål vi ofte støder på
Vi anvender udelukkende dansk producerede maling fra danske leverandør. Så er vi sikker på at det er miljø venligt produceret.
Vi går højt op i vores fag og leverer kvalitetsarbejde og anvender altid kvalitetsprodukter. Derfor tilbyder vi 3 års garanti på vores arbejde.
Vi udfører kvalitetsarbejde, holder aftalte tidsplan samt pris. Vi tilbyder fuld 100 % tilfredshed for vores arbejde.

Vi arbejder med Svanemærkede produkter – derudover er det muligt at
bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Kontakt vores malermester for mere information. info@malersquad.dk

Maler Squad ApS leverer kvalitet
- hver gang

Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma  med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.

Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

• Maling af hus
• Maling af lejlighed
• Spartling af væg
• Maling af vægge og lofter
• Opsætning af filt eller væv
• Maling med sprøjteanlæg
• Maling af træværk

Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt vi er specialister i malerarbejde.

Vi bruger udelukkende maling af miljøvenlig kvalitet
Vi bruger udelukkende maling af miljøvenlig kvalitet