Malerarbejde udføres med stor erfaring

Hurtigt og effektiv malerarbejde af erfaren malermester med stor kompetence.
2. pladsen håndværker.dk

Professionelt malerarbejde - udført af erfaren maler

Når malerarbejde skal udføres, kan du med fordel gøre brug af en af Maler Sqauds professionelle malere, som har stor erfaring i mange typer af maleropgaver.

Malerarbejde udføres i både København og Sjælland i både huse og lejligheder.

Hos Maler Squad ApS er vi et hold af professionelle malere, som alle lægger stor ære i at malerarbejde udføres professionelt og af høj kvalitet. Vores store erfaring og professionelle tilgang når arbejdet udføres, gør os i stand til at rådgive dig om, hvilke løsninger du kan og bør vælge, hvorefter vi udfører det med høj kvalitet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  Vi fik Malerfirmaet Maler Squad ApS til at udføre en spartle og male opgave. Alt blev løst til fuld tilfredshed og til den aftalte tid.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Skræddersyet malertilbud

  Det kan være svært at finde ud af, hvor meget det indebærer, når malerarbejde udføres.

  Skal der filt op, inden der skal males, eller kan der nøjes med blot at blive malet? Det rådgiver vi dig gerne op, og vi vil hellere end gerne tage en ganske uforpligtende snak om dine ønsker, og de muligheder vi ser, når opgaven udføres i din lejlighed eller hus.

  Udefra dine ønsker og vores løsninger kan vi give dig et skræddersyet tilbud, som passer til dig og din lejlighed eller hus. På den måde sikrer vi, at du altid får en god pris og at arbejdet udføres professionelt.

  Bliv ringet op

  Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.


   Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

   Vi kan ringe dig op

   Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.


    Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

    Små og store maleropgaver

    Vores malerarbejde udføres til både store og små projekter.

    Vi har erfaring med blot at male enkelte rum og hele huse. Hvis du vælger os hos Maler Squad til et større malerprojekt, kan vi garantere dig, at malerarbejdet udføres ensartet og professionelt, så vi skaber sammenhæng i hele lejligheden eller huset.

    Ingen opgave er for lille eller for stor til os. Vi har erfaring med alle typer og størrelser af maleropgaver, som vi kan trække på, når malerarbejde udføres professionelt hos dig.

    Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

    Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.
    Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

    Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

    Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt vi er specialister i malerarbejde.

    Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

    Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

    Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

    Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

    Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

    Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

    Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

    Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

    Se også

    maling bøtter

    Malerarbejde

    Vi har stor erfaring med mange typer af maleropgaver.
    køkken males

    Filt eller væv

    Opsætning af filt, væv eller tapet på dine vægge efter ønske.
    køkkenalrum males

    Spartling

    Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.
    hus udvendigt

    Sprøjtemaling

    Vi har altid godt tilbud på at sprøjtemale vægge og lofter.
    maling bøtter

    Malerarbejde

    Vi har stor erfaring med mange typer af maleropgaver.
    køkken males

    Filt eller væv

    Opsætning af filt, væv eller tapet på dine vægge efter ønske.
    køkkenalrum males

    Spartling

    Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.
    hus udvendigt

    Sprøjtemaling

    Vi har altid godt tilbud på at sprøjtemale vægge og lofter.

    Skal vi varetage dit malerarbejde?

    Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

    Vi er dit lokale malerfirma i København – men kører også meget gerne i hele Storkøbenhavn og Sjælland.

    Kontaktinfo