Maler Squad ApS Anmeldelser

62  Fremragende
TrustScore 4,5 ud af 5

4,6

I kategorien Maler

Skriv en anmeldelse

VirksomhedsaktiviteterSe alle

Anmeldelser4,6

62 i alt


Sortér:


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fik et godt tilbud med alt inkluderet.

Brugte Maler Squad til at male nogle områder i min restaurant, samt fik vi også lavet en god aftale på noget gulvbehandling.

Resultatet blev super skarpt og vi er glade for de løsninger de kom med. Vi sparede både penge og tid med dem.

Dato for oplevelse: 08. april 2024


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elendig maler arbejde

Vi har fået malet hele vores køkken, samt skabslåger.
Første gang han kom forbi blev der lovede guld og grønne skove. Men tværtimod ikke det som der blev afleveret, malingen skaller af flere og flere steder og svare ikke på telefonen og giver os selv skylden. Kan overhovedet ikke anbefales her fra..
elendigt udført arbejde.

Dato for oplevelse: 27. september 2021


Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Færdige før tid

Jeg har netop haft glæden af Maler Squad. Jeg har fået spartlet og malet min førstesal med MEGET skrå vægge og fritliggende spær - ikke noget let arbejdsmiljø. Alligevel blev de færdige før tid og med et superflot resultat. Der var ingen vaklen eller udsættelser - alle aftaler blev holdt og der blev arbejdet igennem. Flinke og dygtige malere, så de bedste anbefalinger herfra

Dato for oplevelse: 09. december 2020


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Maler Spuad Aps, kan absolut anbefales

Maler Spuad Aps, har renoveret mine vægge, tapetseret og malet dem og deres gulvafdeling har slæbet og lakkeret mine noget slidte gulve. Der var en god kommunikation og der blev løbende givet info om fremskridt af arbejdet. Selv om de var presset på tid, har de leveret et meget flot stykke arbejde til aftalt tid og pris. De bedste anbefalinger herfra 👍

Dato for oplevelse: 05. marts 2023


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

👍🌿Super duper effektiv

👍🌿Super duper effektiv, dygtig, pålidelig ( kommer altid FØR aftalt!!!!) Og ikke mindst laver gerne lidt ekstra...😉👍👍😃DET er der bare ikke mange der gør 🙏🙏🙏🙏 han har helt styr på farver og teknik: alt står helt stramt 😃😃😃 tak Sas! Han er VILDT flink og behagelig 😃😃😃mine bedste anbefalinger herfra- han købte endda juice til mig 😃
Hilsen Gertrud

Dato for oplevelse: 19. juni 2022


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hurtigt, professional, god kommunikation og service.

Vi har fået malet lofter, vægge og paneler, sat filt op på en væg) i en 2 værelseslejlighed. Arbejdet blev hurtigt igangsat og gennemført helt som aftalt. Kvaliteten af maler arbejdet var meget fint. Vi havde kun få bemærkninger (der var klattet lidt meget ved siden af, og et sted skulle filten lige repareres i et hjørne). Vores bemærkning blev hurtigt omsat til udbedring og fjernelse af klatterne. Der var klar kommunikation undervejs om behov og pris, inden ekstra arbejder blev sat i gang. Alt i en rimelig pris, om end ekstra arbejdet overraskede lidt, men alle aftaler og estimater blev overholdt.
En klar anbefaling her fra!

Dato for oplevelse: 03. august 2021


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kan klart anbefale Malersquad

Kan klart anbefale Malersquad. Vi fik både repareret loft efter vandskade, malet vægge og slebet gulve og resultatet blev virkelig fint. Der var god kommunikation og planlægning af arbejdet. Vil klart vælge Malersquad en anden gang.

Dato for oplevelse: 21. august 2023


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

MalerSquard blev vores redning

MalerSquard blev vores redning, da vi pludselig stod uden malere midt i et stort indretningsprojekt.
De sprang til med det samme og tog sig godt at opgaven som endda voksede og voksede undervejs – og resultatet blev super godt!
Dialogen med Emil var rigtig fin og venlig under hele forløbet.

Dato for oplevelse: 01. august 2022

Besvarelse fra Maler Squad ApS

Emil takker for Jeres fine orde om Maler Squad ApS. Vi ønsker og forsøger altid at leverer et høj standard og kvalitet. Tak for dine orde. I er også velkommen til at kontakte os en anden gang. Det startet med spartel, maling af en afdeling til at vi fik malet alle afdelinger både stue og 1. plan.
1000 tak for Jeres tillid og stor tak for dine gode planlægning/samarbejde og forståelse gennem hele projektet, Maria.


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hurtig respons og veludført arbejde

Vi havde brug for malerarbejde i vores køkken (spartling af væg efter vi havde fjernet fliser, opsætning af filt på 3 vægge, maling af loft og 3 vægge) med kort varsel og udført på under 1 uge, da vi skulle have leveret nyt køkken. Malersquad kom ud samme dag vi ringede og indgik aftale med os med det samme, til en fornuftig pris og alt blev færdigt på en uge, idet de også arbejdede i weekenden. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og at de hjalp os med at nå det inden vores deadline, og vil varmt anbefale Malersquad.

Dato for oplevelse: 14. juli 2023


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg kan kun anbefale dette dygtige malerfirma

Vi fik malet hele vores sommerhus indvendig.

Det var både træpaneler på vægge, trælofter og bjælker, glatte væge samt køkken og flere skabslåger. Alt står som nyt, egentlig tænkte jeg, at de må have skiftet alle de gamle låger til nye :D - så flot er det blevet.

Det er et meget professionelt stykke arbejde, hvor alle de små detaljer er husket, også det vi lige havde glemt at give besked om. Der var også ryddet så pænt op efter arbejdet.

Jeg kan kun anbefale på det varmeste!

Dato for oplevelse: 24. august 2021


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meget professionelt og ekstremt godt…

Meget professionelt og ekstremt godt arbejde.
Vi fik malet vægge og lofter, og fik både rigtig god vejledning inden, under og efter. Resultatet bagefter var super flot, og maleren var enorm venlig og dygtig. Så vi er glade for, at vi betalte maler squad, fremfor at kaste os ud i malerarbejdet selv.

Dato for oplevelse: 25. juni 2021


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alt står som nyt

Vi fik malet hele vores sommerhus indvendig. Der var både træpaneler på vægge, trælofter og bjælker, væge samt køkken og flere skabslåger. Alt står som nyt, egentlig tænkte jeg, at de må have skiftet alle de gamle låger til nye :D - så flot er det blevet. Det er et meget professionelt stykke arbejde, hvor alle de små detaljer er husket, også det man selv lige havde glemt at give besked om. Jeg kan kun anbefale på det varmeste!

Dato for oplevelse: 28. maj 2021


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hurtigt og effektivt

Vi har for nylig købt et nyt rækkehus som vi gerne ville have malet så hurtigt som muligt for at kunne flytte ind. Vi kontaktede først 2 forskellige malerfirmaer, som først kunne begynde en måned efter.
Da vi så kontaktede Maler Squad, fik vi at vide, at de kunne begynde samme uge. Vi mødtes med dem dagen efter, vi havde kontaktet dem, og fik aftalt hvad vi skulle have malet, hvilken maling der skulle bruges, osv. Alt blev udført hurtigt og med et fint resultat.

Alt i alt, super godt resultat - Maler Squad kan sagtens anbefales.

Dato for oplevelse: 16. oktober 2021


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Maler Squad reddede min flytning!

Maler Squad reddede min flytning!

Jeg flyttede med en ganske stram tidsplan i sidste uge. De professionelle malere fra Maler Squad var fleksible og dygtige og nåede at få min lejlighed klar til indflytning dagen efter. Tror meget få håndværkere ville have nået det - og været så servicemindede som dem. De overholdt ALLE aftaler til punkt og prikke! STOR anbefaling af Maler Squad fra mig af!

Dato for oplevelse: 19. oktober 2020


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk professionel og dygtig maler!

Vi skulle have malet en 2-værelses lejlighed inden vi kunne flytte ind, og derfor var det altafgørende at opgaven kunne laves hurtigt. Jeg ringede torsdag og fik et super tilbud og lovning på at de ville være færdig senest onsdag. Vi mødtes lørdag, og her gennemgik vi lejligheden og Sas kom med forslag om eventuelt at få fuget fodlister og malet disse mens de alligevel var igang. Også dette fik vi til en god pris.
På trods af det ekstra, var de allerede færdige tirsdag. Resultatet er super flot. Maler Squad er en professionel malervirksomhed som jeg klart kan anbefale og som jeg vil bruge igen hvis det bliver nødvendigt.

Dato for oplevelse: 09. februar 2022


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Solidt arbejde dog med småmangler

Jeg synes generelt at det har været en positiv oplevelse. Dog efter over en uges arbejde kan vi se at de småting vi bad om at få udredet før de pakkede sammen stadig ikke er taget ordenligt, de har efterladt noget maling vi kan rette med. Desværre pga. Forkert noteret telefonnummer havde vi dårlig kommunikation, men det er jo hvad der kan ske.

Når det så er sagt, er det stykke arbejde de har gjort tilfredsstillende og jeg kan godt tage de sidste småting selv.

Dato for oplevelse: 07. november 2022

Besvarelse fra Maler Squad ApS

Hej Marcus
De sidste par steder er nu plettet så det hele stå snor lige nu. Tak for dine 5 stjerner og et godt samarbejde. Tak for denne gang :)


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Malerarbejde

Det har været en længere proces at få malet mit lille københavner toilet. Den maler fra maler squad som oprindelig skulle have opgaven blev forhindret, jeg kom hurtigt i kontakt med en anden, der dagen efter kom med en tredje, som så skulle male. Han kan dog ikke være uddannet maler, for efter at have malet 2gange var der rigtig mange helligdage. Der var flere ting jeg skulle diskutere med ham, før han gik med til at male. Noget af det ville han ikke male, så jeg gik selv i gang med at male de steder han nægtede at male efter han var gået. Jeg måtte også ligge og kratte maling af fra gulvfliserne, da der ikke var blevet dækket af. Dagen efter kom han igen og gjorde arbejdet færdigt. Der var flere mangler i malerarbejdet hvilket jeg påpegede. Der var flere steder ikke blevet malet bag rørene, og der var stadig helligdage flere steder. Jeg påpegede det overfor nr to maler, og han kom da også ud og malede for tredje gang. Han malede så heller ikke bag rørene.
For fjerde gang kom de så ud igen, og stadig er der mangler. Det var en ubehagelig oplevelse da maleren dikterede en masse i sin telefon, og der blev taget billeder og dikteret mere. Det er en ubehagelig fornemmelse ikke at vide om han også har optaget hvad der er blevet talt om.
En opdatering. Det er forventeligt at malerarbejdet står knivskarpt også bag div. rør. Malerarbejdet er ikke blevet godkendt, da der har været (stadig er) diverse mangler. Ellers burde I oplyse i tilbuddet, at I ikke maler bag rørene.

Dato for oplevelse: 10. oktober 2023

Besvarelse fra Maler Squad ApS

Tak for din feedback.
At du vælger at sætte en håndspejl bag ved et rør i et toilet hvor man ikke kan se direkte på, men man skal bruge håndspejl til at se med bagpå spejl og der er kun 1,5 cm afstand fra væg til rør.
Altså nu må du hold op.
Der er tale om et rør i et toilet, hvor du sætter håndspejl for at se om der er malet bagpå på rør. Come on.
Maler Squad mener ikke at vi fortjener 1-stjerne og er kritikken berettiget, der arbejdet faktisk stå pænt og vi trods er kommet 4 gange, kun for service skyld.
Vi ønsker dig en god dag.


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfekt arbejde og gode dialoger

Jeg har været utroligt glad for Maler Squad ApS. De har leveret et flot stykke arbejde med perfekte detaljer. Vi har haft en god dialog gennem hele processen og de har overholdt vores tidsplan, også selvom jeg har fået lavet nogle ekstraarbejder. Maler Squad ApS kan kun anbefales!

Dato for oplevelse: 19. januar 2021

Besvarelse fra Maler Squad ApS

Tak for fin anmeldelse og et godt samarbejde. Og mange tak for dine anbefalinger videre i dit netværk. Vi har jo næste projekt hos dig igen med kælderen, så ses vi igen :)


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service og veludført arbejde

Vi har i forbindelse med renovation af vores hus benyttet Maler Squad ApS og har hele vejen igennnem været yderst tilfredse. De har været effektive og hjælpsomme og vigtigst efterladt et super flot resultat. Det kan derudover næves, at Maler Sguad havde tid da andre malerfirmaer ikke havde og da vi spurgte om arbejdet kunne færdiggøres lidt tidligere end først beregnet knoklede de ekstra på for at dette kunne lade sig gøre, til stor glæde for os. Alt i alt utroligt håndholdt og professionel service samt yderst veludført arbejde. En klar anbefaling herfra.

Dato for oplevelse: 22. november 2021