12 maler tips

Skal du til at male dit hjem, men ikke helt ved hvor du skal starte og begynde? Hos Maler Squad deler vi gerne vores viden og erfaringer, så du kan spare dig for alt besværet. Vi har samlet de bedste 13 råd som skal være med til at gøre dit malerarbejde meget lettere og mere præcist.  
Med over 16 års malermester erfaring, har vi samlet alt det nødvendige viden du har brug for, inden du starter på dit maler projekt. 

Inden du starter malerarbejdet:

 1. Gå ikke ned på udstyr: Vi ved at det kan være fristene at købe de billige alternativer, når der skal males. Men samme som vi bruger kvalitetsprodukter til madlavning og andet, så gælder det samme for malerarbejde. Der anbefaler vi altid at du investere i gode malerruller, pensler, maling mv. Du vil helt klart kunne mærke og se forskel, når du investere lidt mere i kvalitets udstyr. Det gør også arbejdet nemmere og flottere.
   
 2. Få opmålt dine rum: Det vigtigt at du får opmålt de rum der skal males, så du nemmere kan udregne hvor meget maling du skal købe. Med den rette mængde maling, står du ikke en situation hvor du står med for lidt eller for meget maling. Det sparer dig for mange penge i processen.

 3. Find den rigtige maling til formålet: Der findes flere typer af maling, nogle bruges specifikt til træværk, hvor andre bruges til badeværelset. Derfor er det vigtigt at du vælger den rette maling, til de specifikke rum i boligen, da de forskellige typer af maling er egnet til hver deres formål. Her skal du også vælge om, du ønsker at malingen skal være blank eller mat. 

 4. Overvej valget af farver: Farven kan have en stor indflydelse på selve udseendet og stemningen i boligen. Nogle farver udstråler energi og friskhed hvor andre farver kan tilføje mere intimhed eller få rummet til at virke større og lysere. 

 5. Fjern møbler og inventar: For at gøre malerarbejdet nemmere, så er det en god ide at få rykket møbler og inventar væk fra rummet der skal males. Det sikrer dig mere plads og bevægelighed til at male, uden at du skal bekymre dig om maler pletter på møblerne. 

 6. Få afdækket de flader der ikke skal males: Ønsker du ikke at stikkontakterne, gulvet og andet skal males, så er det god ide at få dem afdækket, så de ikke bliver malet på. 

Maler tips der gør malerarbejdet nemmere og bedre

 1. Få spartlet og slebet huller og revner: Når man maler på ujævne overflader, bliver malerarbejdet sværere hvor resultaterne ofte ikke vil være det man havde forestillet sig. Derfor er det altid vores højeste anbefaling, at få spartlet og slebet overfladen, så du kan få gavn af de bedste maler resultater. 

 2. Fjern alt unødig snavs på dit udstyr: Det er alfa omega, at udstyret et pænt og rent når du skal male. Fjern fnuller og andet fra dine malerruller, så det ikke går ind og påvirker dit malerarbejde. Du kan evt. gøre det ved at rulle den op og ned af et malertape. 

 3. Brug hæftegrunder: Skal du overmale mørke farver, så kan du overveje at benytte hæftegrunder inden slutmalingen. Der gør det nemmere at overmale samt med at det sikre at slutmalingen bliver optimalt.

 4. Mal hjørner og kanterne først: Ønsker du at få malet dine vægge og lofter, så er det bedst at få malet de små kanter og hjørner, så du er du sikker på at dækket disse områder. Herefter kan du bruge en større malerrulle, og male pænere inden for rammerne. 

 5. Fjern malertapen: Efter malerarbejdet er udført, er det vigtigt at du får fjernet malertapen så hurtigt som muligt, inden malingen tørrer ud og tapen sidder fast. 

 6. Ring efter et professionelt malerfirma: Bliver alle disse trin for uoverskueligt og besværligt, så kan du lette arbejdet ved at ringe til os. Som Hovedstadens 2 bedste maler, sørger vi for at malerarbejdet bliver gjort med flair og hurtigt. Du slipper for uforudsete udgifter og bekymringer når du vælger os til opgaven.

Kontakt os for malerarbejde

Hos Maler Squad ApS står vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for en professionel maler i København og resten af Nordsjælland. Vi vejleder dig gennem hele forløbet, så du får det absolut bedste resultat i forhold til dit behov.

Indhent et tilbud