Maling af døre

Ønsker du at få frisket dine døre på? Kontakt os allerede i dag og få en god pris på maling af døre.

Få en professionel maling af dør

Er dine døre derhjemme, ved at være gamle og slidte at se på? Hos Maler Squad tilbyder vi professionel maling af døre, så de kan blive så gode som nye. Uanset om dine døre har brug for en genopfriskning pga. slitage, pludseligt opståede skader eller du blot ønsker at de får et nyt og frisk look, så er du kommet til det rette sted.

Vi hos Maler Squad har mange års erfaring med maling af døre, både indvendigt og udvendigt. Så hvis du har en eller flere døre derhjemme, som der trænger til en kærlig hånd, så står vores dygtige malere klar til hjælpe dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  3 gode grunde til at vælge Maler Squad

  Overvejer du at overlade malerarbejdet, til professionelle malere til at maling af døre i dit hjem? Så kan vi hos Maler Squad med ro i maven, sige at vi er de rette til opgaven. Vi kommer herunder med 3 gode grunde til, at du skal vælge os til din næste maleropgave.

  Sparing og rådgivning

  Inden vi igangsætter malerarbejdet for vores kunder, har vi altid står fokus på at lytte til kundens ønsker og behov. Dette har vi, da vi kun ønsker at leverer et tilfredsstillende resultat.

  Hvis du står og er tvivl om, hvad den bedste løsning er for maling af dine døre, tilbyder vi også sparing og rådgivning. Vi vil sammen finde den bedste løsning for dine døre.

  Garanteret flot og holdbart resultat

  Når vi varetager maling af døre hos vores kunder, benytter vi kun de bedste og mest miljøvenlige produkter.

  Dette har vi som fokus, så vi kan garantere et resultat der holder i mange år. Udover dette, sørger vi altid for tjekke din dør igennem for ridser og revner, så vi kan reparerer disse skader, inden vi maler døren.

  Gode råd til rengøring og vedligeholdelse

  Når vores malere er blevet færdig med maling af dine døre, sikrer vi os altid at give dig gode råd til hvordan du på bedste vis kan rengøre og vedligeholde din dør fremover.

  I og med at vi benytter den bedste og mest holdbare maling i branchen, betyder det at den påførte maling kan tåle de fleste rengøringsmidler.

  Hos Maler Squad ApS kan du altid være sikker på at få udført malerarbejde til høj kvalitet. Vores dygtige malere kommer nemlig med mange års erfaring i baggagen. Derfor kan du altid være tryg og sikker på få et godt resultat og stor tilfredshed, som kunde hos Maler Squad ApS.

  Få et gratis tilbud på maling af døre

  Hos Maler Squad har vi hjulpet adskillige kunder med maling af døre i deres hjem, sommerhuse og lejligheder. Det har resulteret i mange glade og tilfredse kunder igennem årene.

  Hos kan du få et et 100% gratis og uforpligtende tilbud på maling af døre, som der tager udgangspunkt ud fra dine ønsker og behov. På den måde kan du som kunde, få en pris på maling af døre, som dækker alle dine behov.

  Hvis du vil høre mere om vores malerarbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os på vores tlf: 32 70 98 27 eller udfylde vores kontaktformular her siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Skal vi varetage dit malerarbejde?

   Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

   Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

   Kontaktinfo

   Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

   Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

   kort over dk

   Indhent et tilbud