Opsætning af filt

Professionel opsætning af filt eller væv skaber jævne overflader. Kontakt os i dag og få opsat filt.

vinder maler hovedstaden

Opsætning af filt på ujævne vægge

Hurtigt og effektiv opsætning af erfaren malermester.

Er dine vægge ujævne, bør du overveje opsætning af væv eller filt, inden der bliver malet på væggene.

Hos malerfirmaet Maler Squad ApS er vi professionelle malere, som har stor erfaring med opsætning af væv, filt og tapet på alle slags vægge. Vi arbejder altid ud fra dine ønsker, og på den måde sikrer vi det bedste resultat.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få en jævn overflade med filt

  Opsætning af væv eller filt er ideelt til dig, der bor i en lejlighed eller et hus, hvor der er ujævne vægge, eller hvor der netop er blevet spartlet.

  Opsætningen giver et jævnt resultat, som til sidst giver det bedste resultat, når væggen også bliver malet efterfølgende. Hos Maler Squad har vi stor erfaring, og kan derfor sikre, at du får en jævn og flot overflade på dine vægge.

  Hos Maler Squad kan vi både sætte filt, væv og tapet op på dine vægge.

  Filt og væv skaber en flot overflade uden ujævnheder, mens tapet typisk bliver sat op, fordi det har et grafisk udtryk eller mønster, som skal præge væggen. Fælles er dog, at både opsætning af væv, filt og tapet skaber flotte og jævne vægge.

  Filt, væv eller tapet?

  Maler Squad ApS

  Opsætning af filt, væv eller tapet efter dine ønsker

  Hos Maler Squad lytter vi altid til dine ønsker for dine vægge eller lofter. Hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig i din lejlighed eller hus, kan vi også rådgive om, hvorfor du skal opsætte væv, filt eller tapet.

  Vores mange årige erfaring inden for malerfaget gør os i stand til at bidrage med gode løsninger, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

  Vi vil altid gerne bese opgaven først, så vi kan give dig den helt rigtige pris på opsætning af filt eller væv. Det sikrer dig at du ikke betaler for meget eller for lidt.

  Det siger vores kunder

  Din dygtige malermester

  Vi er dygtige malere der sætter en ære i kvaliteten af vores job og får gjort et ordentligt stykke arbejde inden for den aftalte tid. Vi udfører en høj kvalitet af forskellige malerprojekter, hvor intet malerprojekt er for stort eller for småt.

  Kvalitet er en vigtig del af vores arbejde. Malerarbejde af kvalitet sker ikke tilfældigt, men er resultatet af vores dedikation og ægte indsats. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da det er vores opgave at give vores kunder et kvalitetsarbejde.

  Kundetilfredshed er vigtigt for vores arbejde. Derfor gør vi det vi elsker, nemlig at gøre vores kunder tilfredse. 

  Det gør vi ved at levere et godt stykke arbejde inden for den aftalte tidsramme med et smil på læben. Vi adskiller os fra andre malere med vores kvalitetsarbejde, tidsplanlægning samt opgavestyring. 

  Se også

  Facade maling

  Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling.

  Træværk

  Vi giver dit nedslidte og gamle træværk nyt liv igen.

  Spartling

  Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.

  Gulvservice

  Få nye og skinnende gulve, med gulvafslibning og gulvlakering.

  Sprøjtemaling

  Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  kort over dk

  Indhent et tilbud