Opsætning af filt

Professionel opsætning af filt eller væv skaber jævne overflader

Opsætning af filt på ujævne vægge

Hurtigt og effektiv opsætning af erfaren malermester.

Er dine vægge ujævne, bør du overveje opsætning af filt, inden der bliver malet på væggene.

Hos malerfirmaet Maler Squad ApS er vi professionelle malere, som har stor erfaring i opsætning af filt, væv og tapet på alle slags vægge.

Vi arbejder altid ud fra dine ønsker, og på den måde sikrer vi det bedste resultat med opsætning af filt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  Vi fik Malerfirmaet Maler Squad ApS til at udføre en spartle og male opgave. Alt blev løst til fuld tilfredshed og til den aftalte tid.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Vi kan ringe dig op

  Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.


   Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

   Vi kan ringe dig op

   Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.


    Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

    Få en jævn overflade med opsætning af filt

    Opsætning af filt er ideelt til dig, der bor i en lejlighed eller et hus, hvor der er ujævne vægge, eller hvor der netop er blevet spartlet.

    Opsætning af filt giver et jævnt resultat, som til sidst giver det bedste resultat, når væggen også bliver malet efterfølgende. Hos Maler Squad har vi stor erfaring i opsætning af filt, og derfor kan vi sikre, at du får en jævn og flot overflade på dine vægge.

    Hos Maler Squad kan vi både sætte filt, væv og tapet op på dine vægge.

    Filt og væv skaber en flot overflade uden ujævnheder, mens tapet typisk bliver sat op, fordi det har et grafisk udtryk eller mønster, som skal præge væggen. Fælles er dog, at både opsætning af filt, væv og tapet skaber flotte og jævne vægge.

    Filt, væv eller tapet?

    Maler Squad ApS

    Opsætning af filt, væv eller tapet efter dine ønsker

    Hos Maler Squad lytter vi altid til dine ønsker for dine vægge eller lofter. Hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig i din lejlighed eller hus, kan vi også rådgive om, hvorfor du skal vælge opsætning af filt, væv eller tapet.

    Vores mangeårige erfaring inden for malerfaget og opsætning af filt gør os i stand til at bidrage med nye ideer, som altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at du får det bedste resultat med opsætning af filt og samtidig opnår dine ønsker til dine vægge og lofter, som nu bliver jævne og flotte.

    Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

    Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.
    Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

    Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

    Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt vi er specialister i malerarbejde.

    Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

    Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

    Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

    Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

    Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

    Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

    Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

    Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

    Se også

    Malerarbejde

    Vi har stor erfaring med mange typer af maleropgaver.

    Filt eller væv

    Opsætning af filt, væv eller tapet på dine vægge efter ønske.

    Spartling

    Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.

    Sprøjtemaling

    Vi har altid godt tilbud på at sprøjtemale vægge og lofter.

    Malerarbejde

    Vi har stor erfaring med mange typer af maleropgaver.

    Filt eller væv

    Opsætning af filt, væv eller tapet på dine vægge efter ønske.

    Spartling

    Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.

    Sprøjtemaling

    Vi har altid godt tilbud på at sprøjtemale vægge og lofter.

    Skal vi varetage dit malerarbejde?

    Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

    Vi er dit lokale malerfirma i København – men kører også meget gerne i hele Storkøbenhavn og Sjælland.

    Kontaktinfo