fbpx

Vi er først tilfreds, når kunden er det

Professionel opsætning af filt eller væv skaber jævne overflader

Hurtigt og effektiv opsætning af erfaren malermester.

Vi giver dit hjem eller virksomhed nyt liv
Vi giver dit hjem eller virksomhed nyt liv

Opsætning af filt på ujævne vægge

Er dine vægge ujævne, bør du overveje opsætning af filt, inden der bliver malet på væggene. Hos malerfirmaet Maler Squad ApS er vi professionelle malere, som har stor erfaring i opsætning af filt, væv og tapet på alle slags vægge.

Vi arbejder altid ud fra dine ønsker, og på den måde sikrer vi det bedste resultat med opsætning af filt.

Få en jævn overflade med opsætning af filt

Opsætning af filt er ideelt til dig, der bor i en lejlighed eller et hus, hvor der er ujævne vægge, eller hvor der netop er blevet spartlet. Opsætning af filt giver et jævnt resultat, som til sidst giver det bedste resultat, når væggen også bliver malet efterfølgende. Hos Maler Squad har vi stor erfaring i opsætning af filt, og derfor kan vi sikre, at du får en jævn og flot overflade på dine vægge.

Hos Maler Squad kan vi både sætte filt, væv og tapet op på dine vægge. Filt og væv skaber en flot overflade uden ujævnheder, mens tapet typisk bliver sat op, fordi det har et grafisk udtryk eller mønster, som skal præge væggen. Fælles er dog, at både opsætning af filt, væv og tapet skaber flotte og jævne vægge.

Opsætning af filt, væv eller tapet efter dine ønsker

Hos Maler Squad lytter vi altid til dine ønsker for dine vægge eller lofter. Hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig i din lejlighed eller hus, kan vi også rådgive om, hvorfor du skal vælge opsætning af filt, væv eller tapet.

Vores mangeårige erfaring inden for malerfaget og opsætning af filt gør os i stand til at bidrage med nye ideer, som altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at du får det bedste resultat med opsætning af filt og samtidig opnår dine ønsker til dine vægge og lofter, som nu bliver jævne og flotte.

Vi kan ringe dig op

Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op indenfor 1 time.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

FAQ
Her er et par spørgsmål vi ofte støder på
Vi anvender udelukkende dansk producerede maling fra danske leverandør. Så er vi sikker på at det er miljø venligt produceret.
Vi går højt op i vores fag og leverer kvalitetsarbejde og anvender altid kvalitetsprodukter. Derfor tilbyder vi 3 års garanti på vores arbejde.
Vi udfører kvalitetsarbejde, holder aftalte tidsplan samt pris. Vi tilbyder fuld 100 % tilfredshed for vores arbejde.

Vi arbejder med Svanemærkede produkter – derudover er det muligt at
bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Kontakt vores malermester for mere information. info@malersquad.dk

Maler Squad ApS leverer kvalitet
- hver gang

Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma  med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.

Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

• Maling af hus
• Maling af lejlighed
• Spartling af væg
• Maling af vægge og lofter
• Opsætning af filt eller væv
• Maling med sprøjteanlæg
• Maling af træværk

Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt vi er specialister i malerarbejde.

Vi bruger udelukkende maling af miljøvenlig kvalitet
Vi bruger udelukkende maling af miljøvenlig kvalitet