Maling af lejlighed

Ønsker du at få maling af lejlighed med gode resultater? Kontakt os allerede i dag og få en god pris på opgaven.

Professionel maling af lejlighed

Det kan være en større opgave når man skal have malet sin lejlighed. Det gælder både når man blot skal have malet et par rum, eller skal have en komplet maling af lejlighed i forbindelse med noget fraflytning.

Der er store fordele ved at få et professionelt malerfirma til at udføre maling af lejlighed. Du undgår at skulle bøvle med fejl og finde den rette maling til lejligheden. Som din professionelle maler, hjælper vi dig med at skabe perfekte resultater ned til den mindste detalje. Du slipper på samtidigt for at alle de store overvejelser og bekymringer der følger med i et veludført malerarbejde.


Hos Maler Squad ApS har vi over 16 års malermester erfaring med maling af lejligheder på hele Sjælland. Vi har udført 100-vis af maling af lejlighed opgaver til mange glade kunder med enestående resultater.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Maler priser

  Få professionelt malerarbejde til en pris, der passer til dit budget. Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver. Hos Maler Squad hjælper vi med at realisere dit drømmeprojekt, inden for den aftalte tid og pris.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejlighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  blå væg i stue

  Maling af lejlighed priser

  Skal du have ny malet lejligheden i forbindelse med fraflytning? Så kan det være god idé at få en malermester over arbejdet, så du kan få flyttet fra lejligheden helt fejlfrit.

  Ved en maling ved fraflytning er der flere tiltag og regler man skal tænke på såsom materialer, arbejdsproces og pris. Med et erfarent malerfirma med +16 års erfaring i branchen, kan du være sikker på at et kvalitetsrigt resultat.

  Vi sikrer dig at du får et 100% korrekt udført malerarbejde der lever op til alle krav og forventninger. Det sikrer dig som kunde, at du undgår besvær med udlejerens krav. Hos Maler Squad ApS har vi mange års erfaring inden for området. Du kan derfor være sikker på at modtage et resultat, du og din udlejer vil være godt tilfredse med. 

  Maling af lejlighed ved fraflytning

  Skal du have ny malet lejligheden i forbindelse med fraflytning? Så kan det være god idé at få en malermester over arbejdet, så du kan få flyttet fra lejligheden helt fejlfrit. Ved en maling ved fraflytning er der flere tiltag og regler man skal tænke på såsom materialer, arbejdsproces og pris. 

  Det skal nemlig gøres på den rette måde efter bogen, og med et erfarent malerfirma med +16 års erfaring i branchen, kan du være sikker på at et kvalitetsrigt resultat. Vi sikrer dig at du får et 100% korrekt udført malerarbejde der lever op til alle krav og forventninger, så du som kunde undgår besvær med udlejerens krav. Hos Maler Squad ApS har vi mange års erfaring inden for området, og du kan derfor være sikker på at modtage et resultat du og din udlejer vil være godt tilfreds med. 

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Lyse rum med høj aktivitet

  Der stilles høje krav til rengøringsvenlighed og slidstyrke i køkkener og badeværelser – Vi går højt op i det færdige resultat og at maling af vægge, lofter og paneler er udført perfekt og kan holde til hverdagen.

  Værelser og opholdsrum i skønne farver

  Alle opholdsrum i et hus eller lejlighed kan få sit helt eget udseende, med farve­kombinationer der rammer netop dine ønsker. Vi står gerne til rådighed med kompetent rådgivning.

  Træmaling af bygninger

  Udendørs træværk trænger fra tid til anden til fornyelse og beskyttelse mod sol, vejr og vind. Vedligeholdelse er vigtig for levetiden af dit træværk, uanset om det er et træhus, træterresse eller plankeværk.

  Kontakt for maling af hus

  Hos Maler Squad ApS står vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for en professionel maler i København. Vi vejleder dig gennem hele forløbet, så du får det absolut bedste resultat i forhold til dine behov og ønsker.

  Vi starter altid din opgave med en samtale omkring dine ønsker, så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang. På baggrund af de informationer, du giver os, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

  Kontakt os i dag, så tager vi gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at indfri dine ønsker. Vi er klar til at hjælpe, uanset hvor stor eller lille opgave, der er tale om – og det koster ikke noget at spørge.

  Selvom vi er et malerfirma med base i København, kører vi gerne ud til opgaver på det øvrige Sjælland. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit behov og fortæl os, hvor opgaven skal udføres, så giver vi dig et skræddersyet tilbud på din maleropgave.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Skal vi varetage dit malerarbejde?

   Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

   Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

   Kontaktinfo

   Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

   Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

   kort over dk

   Indhent et tilbud