Maling af træværk

Ønsker du at få nyt maling af træværk med gode resultater? Kontakt os allerede i dag og få en god pris på opgaven.

Professionel maling af træværk

Hos Maler Squad ApS er vi et erfarent malerfirma med stor kendskab og viden indenfor alt malerarbejde. Maling af træværk kan være drilsk, og er ikke altid lige til. 

Ordentlig pleje og vedligeholdes kræver ofte større viden af typen af træet og hvad træværket er lavet af. Dermed kræver det også de korrekte metoder, teknikker, materialer og værktøjer til at håndtere dette korrekt.

Ligeledes kan det være en stor økonomisk byrde, da ordentligt maling af træværk kræver tid, kræfter og penge. Hvis ikke du har de korrekte værktøjer og kompetencer i orden, kan resultatet blive under din egen forventning. Derfor kan du med fordel kontakte os og slippe for at udføre malerarbejdet selv.

Som dit malerfirma assistere vi dig både med vejledning og malerarbejde. Vi leverer altid kvalitetsresultater, der både vil glæde træværket og dig. Du kan være sikker på, at få kompetente malere med kendskab og erfaring til dit projekt.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Maling og vedligeholdelse af træværk

  Når der tales om maling af træværk, tales der om en opgave der har mange fordele. Både for træværket, men også for dig selv. Når det kommer til maling af dit træværk, får du ikke kun et smukt resultat, men også en fornyet træværk beskyttelse. Maling af træværk er essentielt, når det kommer til vedligeholdelse. 

  Hos Maler Squad ApS kombinerer vi maling og pleje i én omgang. På denne måde undgår du svamp, fugtskader og råd af dit træværk, samtidigt med at dit træværk bliver flot og præsentabelt.

  Når det gælder maling af gammelt træværk, er det gavnende at give det den korrekte pleje og maling. Både for at fjerne og udbedre skader, men også for at sikre det mod andre, eller lignende, problemer i fremtiden.

  trævæg males

  Din foretrukne maler til maling af træværk

  Hos Maler Squad ApS finder du udelukkende specialeister og mestre i faget. Du kan være sikker på at der bliver taget godt hånd om dit projekt, og at dine nuværende problemer, bliver løst korrekt. Vores malere kan med kombination af erfaring og ekspertise, hjælpe dig med at levere kvalitetsresultater til tiden.

  Gennem tiden har vi arbejdet med alle typer af projekter, store som små. Vi har i løbet af årene oplevet komplekse opgaver der krævede omhyggelig planlægning og udførsel. 

  Indendørs og udendørs maling af træværk

  Blandt vores medarbejdere finder du specialister i begge typer af maling og behandling af træværk. Du kan derfor være sikker på at modtage de bedste resultater. Det gælder både hvis du har brug for at forbedre beskyttelsen af træværket eller, få det ny malet så det fremhæver træet naturlige egenskaber.

  Når der er tale om udendørs maling og vedligeholdelse af træværk, tager vores eksperter højde for træets type, samt vind og vejr. Vi tilbyder ekspert rådgivning og vejledning, og vi benytter vores viden for at skabe den ideelle, og mest holdbare, løsning for din opgave.

  Når det gælder maling af træværk indendørs, er forholdene mere medgørlige. Her ligger behovet mest i kendskab til teknikker og materialer. Hos Maler Squad ApS har vi erfaret at kendskab til træsorten stadig gavner, og resulterer i et resultat af endnu højere niveau.

  Uanset om du har brug for maling af udendørs eller indendørs træværk, så står vi klar til at assistere og rådgive dig, så du får dig det bedste resultat.

  maling af træværk

  Hvad koster maling af træværk?

  Prisen på maling af træværk kan selvfølgelig variere fra opgave til opgave. Derfor vil vi altid gerne besigtige opgaven så vi kan sammensætte den helt rigtige pris på din opgave. Hvis du har brug for hjælp til maling af træværk, så er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle os om dit projekt.

  Vi sørger for at tilbuddet bliver udformet af vores erfarne fagfolk som erfaring med præcis din opgave. Det sikrer dig som kunde at du får den bedste pris og tid på malerarbejdet.

  Serviceminded maling

  Vi er utroligt stolte af de resultater vi gennem tiden har leveret, men vi er måske mere stolte af den service og kommunikation der følger med. Både, før, under og efter opgaven er løst. 

  Hos Maler Squad er du som kunde altid i fokus. Vores eksperter lytter nøje efter dine behov og ønsker og udformer derfra et skræddersyet forløb. Vi har erfaret at en god kommunikation, og en gennemsigtig arbejdsproces altid giver de bedste resultater, og den største tilfredshed.

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Kontakt for maling af træværk

  Hos Maler Squad ApS er vi din pålidelige maler i København. Vi guider dig gennem hele processen for at sikre det bedste resultat, der matcher dine behov og ønsker.

  Vi starter altid med en samtale om dine ønsker, så vi kan danne os et klart billede af opgavens omfang. Herefter udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan overveje.

  Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dine ønsker. Uanset om det er en stor eller lille opgave, er vi klar til at assistere dig.

  Vi dækker også opgaver på det øvrige Sjælland. Fortæl os, hvor opgaven skal udføres, og vi giver dig et skræddersyet tilbud på din maleropgave.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Skal vi varetage dit malerarbejde?

   Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

   Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

   Kontaktinfo

   Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

   Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

   kort over dk

   Indhent et tilbud