Maler priser

Hos Maler Squad tilbyder vi kvalitetsbevidst maling til både privat- og erhvervskunder over hele Sjælland, til billige priser.

Kvalitets håndværk til skarpe maler priser

Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd. Står man med en vigtigere maleropgave, så bør du ikke selvfølgelig ikke vælge den billigere løsning, da kvaliteten skal være i orden. 

Ofte når man vælger den billigere løsning, ender man typisk med et malerarbejde i lavere kvalitet, som ikke helt imødekommer ens krav og ønsker. Du vil stå med et kortvarigt resultat, der skal ny males igen efter få år. 

Ønsker du et enestående resultat, så bør du vælge os som dit erfarne malerfirma. Med kompetencerne i orden, er du garanteret et resultat der imødekommer dine ønsker, ned til den mindste detalje. 

Det giver dig som kunde den rette tryghed, når du overlader malerarbejdet til os. Som kunde skal du ikke bekymre dig om hvordan resultatet bliver.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Maler priser

  Få professionelt malerarbejde til en pris, der passer til dit budget. Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver. Hos Maler Squad hjælper vi med at realisere dit drømmeprojekt, inden for den aftalte tid og pris.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejlighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  Hvad koster en maler?

  For at kunne beregne vores maler priser til, så er flere parametre inkluderet i regnestykket. Der er f.eks. tale om størrelsen og omfanget af opgaven. 
  Hos Maler Squad giver vi ikke de samme pakkeløsninger på alle opgaver, vi skræddersyer et tilbud til netop din opgave. 

  For at kunne danne et bedre billede over hvor meget tid der skal bruges, vil vi altid gerne besigtige stedet der skal males. Dermed kan vi vurdere hvor meget der skal males, for at kunne opnå det optimale resultat. 

  Vi kan derfor ikke komme med konkrete og definere bare priser, uden at se på opgaven først. Der kan være pris forskel baseret på om det skal være et hus eller lejlighed der skal males. Her er der ofte tale om størrelsen på området, overfladerne samt materialer og udstyr til opgaven. 

  maling af træværk

  Dit troværdige malerfirma

  Hos MalerSquad står vi inde for at levere gennemsigtig kommunikation og priser. Vi vil gerne give vores kunder den bedst mulige rådgivning og vejledning, så de føler sig godt dækket.


  Når vi sammensætter et tilbud på din maler opgave, sørger vi altid for at tilbyde den helt rigtige pris, så du ikke føler dig snydt. Du betaler den pris der står på tilbuddet, uden skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger. 

  Ønsker du at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på din maler opgave, så kontakt os i dag, så aftaler vi en tid og kigger på opgaven sammen. 

  Vi hjælper dig også med alt det kreative design, hvis du er løbet tør for inspiration. Med Maler Squad, får du den fulde pakke med i købet, vi sørger for at du får en oplevelse i særklasse niveau.

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Kontakt os få din pris

  Hos Maler Squad ApS står vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for en professionel maler i København. Vi vejleder dig gennem hele forløbet, så du får det absolut bedste resultat i forhold til dine behov og ønsker.

  Vi starter altid din opgave med en samtale omkring dine ønsker, så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang. På baggrund af de informationer, du giver os, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

  Kontakt os i dag, så tager vi gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at indfri dine ønsker. Vi er klar til at hjælpe, uanset hvor stor eller lille opgave, der er tale om – og det koster ikke noget at spørge.

  Selvom vi er et malerfirma med base i København, kører vi gerne ud til opgaver på det øvrige Sjælland. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit behov og fortæl os, hvor opgaven skal udføres, så giver vi dig et skræddersyet tilbud på din maleropgave.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Skal vi varetage dit malerarbejde?

   Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

   Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

   Kontaktinfo

   Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

   Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

   kort over dk

   Indhent et tilbud