Spartling af væg og loft

Hurtigt og effektivt spartling af en erfaren malermester.

vinder maler hovedstaden

Spartling af væg og loft på hele Sjælland

For at få et flot resultat af dit malerarbejde eller tapetsering, er det vigtigt med et jævnt og glat fundament.

Det gøres gennem et solidt forarbejde med spartling, som gør væggen let at arbejde med. Når der spartles, er det vigtigt at der ikke opstår revner. Det vil nemlig gøre det umuligt at få en flot overflade efterfølgende.

Vi hjælper gerne med at klare alt besværet med spartelarbejde, så din væg er pudset og fin – og klar til næste skridt i processen.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Kvalitetsbevidst spartling

  Maler Squad tilbyder professionel og fleksibel service på hele Sjælland.

  Med over 16 års malermester erfaring, har vi opnået den rette ekspertise og erfaring til at kunne håndtere alle opgaver inden for spartling af væg og loft. 
  Som din partner sikrer vi en kvalitets spartling, der skal være med til at give overflade den glatte følelse. Det skal være med til at sørge for at efterarbejdet bliver gjort i den bedst mulige tilstand. 

  Hos Maler Squad kan du forvente at få udført effektivt malerarbejde med materialer af den bedste kvalitet. Du kan trygt overlade din maleropgave til os og vende tilbage til et enestående resultat, du vil få glæde af mange år frem. Som din trofaste maler partner, kan vi også hjælpe dig med alt det efterfølgende arbejde såsom maling af væg og opsætning af filt, efter dine behov og ønsker. Det sikrer dig et professionelt resultat og færre bekymringer. 

  Alt efter opgavens størrelse og omfang, sammensætter vi et skræddersyet tilbud. Vi sparer dig for besværet, uden at sprænge dit budget for renoveringen.

  Hvad er spartling?

  Ved spartling af væg og loft, opbygger vi flere lag på overfladen, hvor vi herefter pudser den, for at opnå en glattere overflade. Med en fuldspartling får du helt ensartede vægge, som sikrer dig at alle linjer står lige og korrekte. Med andre ord, skaber det de bedste rammer for det efterfølgende malerarbejde.

  Med en spartling af væg og loft, undgår du skygger, ujævnheder og buler når du skal tapetsere eller male dine vægge. Ønsker du at få et kvalitetssikkert resultat, så kontakt dit erfarne malerfirma. Vi hjælper dig med at skabe det bedste spartling arbejde på markedet, så du kan få realiseret dine malerdrømme. 

  Hvornår skal væggene og loftet spartles?

  Du bør fuldspartle, når du:

  • Renovere rum med maling, væv eller nyt tapet.
  • Når du får opsat nye vægge/gips plader
  • Ved ujævne, bulede eller revnet vægge/loft

  Hvad koster en fuldspartling?

  Prisen på spartling af loft og vægge kan variere alt efter størrelse, omfang og de materialer der skal anvendes. Derfor vil vi altid gerne få besigtiget opgaven, så du kan modtage den helt rigtige pris, uden ekstra omkostninger eller gebyrer. 

  Vi tilbyder altid en fast pris, så du præcist ved hvor meget det kommer til at koste. Ønsker du også at få tapetseret, opsat filt og malet dit loft og vægge indberegner vi det gerne ind i tilbuddet, så du kan få en fast pris på hele malerarbejdet.

  107999330_568744030490810_1380950284364597_n

  Det siger vores kunder

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Kontakt for spartling af loft og væg

  Hos Maler Squad ApS står vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for en professionel maler. Vi vejleder dig gennem hele forløbet, så du får det absolut bedste resultat i forhold til dine behov og ønsker.

  Vi starter altid din opgave med en samtale omkring dine ønsker, så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang. På baggrund af de informationer, du giver os, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

  Kontakt os i dag, så tager vi gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at indfri dine ønsker. Vi er klar til at hjælpe, uanset hvor stor eller lille opgave, der er tale om – og det koster ikke noget at spørge.

  Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit behov og fortæl os, hvor opgaven skal udføres, så giver vi dig et skræddersyet tilbud på din maleropgave.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Skal vi varetage dit malerarbejde?

   Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

   Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

   Kontaktinfo

   Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

   Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

   kort over dk

   Indhent et tilbud