Spartling af væg og loft
- få et godt tilbud i dag

Hurtigt og effektivt spartelarbejde af erfaren malermester.

2. pladsen håndværker.dk

Spartling af væg og loft på hele Sjælland

For at få et flot resultat af dit malerarbejde eller tapetsering, er det vigtigt med et jævnt og glat fundament.

Det gøres gennem et solidt forarbejde med spartling, som gør væggen let at arbejde med. Når der spartles, er det vigtigt at der ikke opstår revner. Det vil nemlig gøre det umuligt at få en flot overflade efterfølgende.

Vi hjælper gerne med at klare alt besværet med spartelarbejde, så din væg er pudset og fin – og klar til næste skridt i processen.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  Vi fik Malerfirmaet Maler Squad ApS til at udføre en spartle og male opgave. Alt blev løst til fuld tilfredshed og til den aftalte tid.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Vi kan ringe dig op

  Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.


   Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

   Vi kan ringe dig op

   Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.


    Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

    Et flot resultat kræver erfaring

    Maler Squad tilbyder professionel og fleksibel service på hele Sjælland.

    Vi garanterer høj kvalitet uanset om du skal have udført spartling, tapetsering, malerarbejde eller andet.

    Alt efter rummets størrelse, finder vi et solidt tilbud til dig, som sparer dig for besværet, uden at sprænge dit budget for renoveringen.

    Hvorfor vælge Maler Squad ApS?

    Vi er dygtige malere der sætter en ære i kvaliteten af vores job og får gjort et ordentligt stykke arbejde inden for den aftalte tid. Vi udfører en høj kvalitet af forskellige malerprojekter, hvor intet malerprojekt er for stort eller for småt.

    Kvalitet er en vigtig del af vores arbejde. Malerarbejde af kvalitet sker ikke tilfældigt, men er resultatet af vores dedikation og ægte indsats. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da det er vores opgave at give vores kunder et kvalitetsarbejde.

    Kundetilfredshed er vigtigt for vores arbejde. Derfor gør vi det vi elsker, nemlig at gøre vores kunder tilfredse. Det gør vi ved at levere et godt stykke arbejde inden for den aftalte tidsramme med et smil på læben. Vi adskiller os fra andre malere med vores kvalitetsarbejde, tidsplanlægning samt opgavestyring. 

    Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

    Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.
    Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

    Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

    Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt vi er specialister i malerarbejde.

    Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

    Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

    Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

    Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

    Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

    Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

    Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

    Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

    Se også

    maling bøtter

    Malerarbejde

    Vi har stor erfaring med mange typer af maleropgaver.
    køkken males

    Filt eller væv

    Opsætning af filt, væv eller tapet på dine vægge efter ønske.
    køkkenalrum males

    Spartling

    Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.
    hus udvendigt

    Sprøjtemaling

    Vi har altid godt tilbud på at sprøjtemale vægge og lofter.
    maling bøtter

    Malerarbejde

    Vi har stor erfaring med mange typer af maleropgaver.
    køkken males

    Filt eller væv

    Opsætning af filt, væv eller tapet på dine vægge efter ønske.
    køkkenalrum males

    Spartling

    Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.
    hus udvendigt

    Sprøjtemaling

    Vi har altid godt tilbud på at sprøjtemale vægge og lofter.

    Skal vi varetage dit malerarbejde?

    Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

    Vi er dit lokale malerfirma i København – men kører også meget gerne i hele Storkøbenhavn og Sjælland.

    Kontaktinfo