Maling af hus

Trænger dit hus til at blive genopfrisket med ny maling? Vi står klar til at hjælpe dig med maling af hus. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder.

Professionel maling af hus

Maling af hus er altid en større opgave, da der er mange overvejelser i forbindelse med malerarbejdet. Det kan hurtigt blive uoverskueligt og skabe større frustrationer og bekymringer, end hvad man havde regnet med. Som dit professionelle malerfirma, giver vi dig en personlig rådgivning så du kan få et bedre overblik over malerarbejdet og hermed ryste dine bekymringer væk.

Hos Maler Squad ApS har vi over 16 års malermester erfaring, hvor vi både har varetaget store som små maleropgaver. Vi sørger altid for at efteruddanne os selv, så vi er opdateret på de nyeste teknikker og redskaber i branchen. Det er med til at sikre dig en større tryghed, for at malerarbejdet bliver udført til den højeste kvalitet og ned til den mindste detalje. 

Med vores brede erfaring, hjælper vi med at sammensætte den helt rigtige løsning ud fra dine behov og ønsker. Når du vælger os til at udføre maling af dit hus, kan du forvente at dit hus bliver mere nydelig og indbydende at se på. Vi hjælper selvfølgelig også med at give kreativ inspiration, så du kan få et resultat du vil få stor glæde af, mange år frem.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Maler priser

  Få professionelt malerarbejde til en pris, der passer til dit budget. Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver. Hos Maler Squad hjælper vi med at realisere dit drømmeprojekt, inden for den aftalte tid og pris.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejelighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  Indvendig maling af hus

  Kunne du godt tænke dig at give huset en ny elegance? Eller trænger væggene til at blive genopfrisket? Så kan vi hos Maler Squad ApS hjælpe dig godt på vej. Med professionelle hænder, får du et holdbart og kvalitetsrigt resultat, du vil få glæde af mange år frem. 

  Vi tilbyder altid professionel vejledning og rådgivning, så du får truffet det rette valg efter dine behov og ønsker. Ønsker du at få malet huset indvendigt, og har du eventuelle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi finder den rette løsning, så du kan slippe bekymringerne.

  maling af væg
  maling af hus

  Udvendig maling af hus

  Trænger huset til at se mere flot og indbydende ud udefra? Så vil en maling af facade være en god løsning, så du kan få fornyet glæden af dit hus. Husets facade er førstehånds indtrykket når man får besøgende eller går forbi huset.

  Derfor kan der være god værdi i at få hentet en erfaren maler til at genopfriske facaden, så den bliver flot og indbydende igen. Giv dig selv og dit hus en velfortjent gave, og få genopfrisket de gamle og revnet vægge med ny maling af hus.

  Hos Maler Squad ApS får du en tilfredsgaranti, så du kan være sikker på at modtage et resultat du kan være 110% tilfreds med. Kontakt os i dag, vi hjælper dig fra start til slut, uanset om det er i København eller resten af Sjælland.

  Kunde case

  Hør hvordan vi har hjulpet en af vores glade kunder, med at male et gammelt hus til nyt, som hun lige havde købt. 

  Vi fik malet hele huset, herunder opsætning af filt, sprøjtemaling, maling af træværk, døre, vinduer, vægge og meget mere. 

  Som resultat, gav vi huset et helt nyt look, som var mere indbydende og moderne at se på. Som din samarbejdspartner, sørger vi altid for at du får den bedste løsning, så du bliver dækket godt ind.

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Kontakt for maling af hus

  Hos Maler Squad ApS står vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for en professionel maler i København. Vi vejleder dig gennem hele forløbet, så du får det absolut bedste resultat i forhold til dine behov og ønsker.

  Vi starter altid din opgave med en samtale omkring dine ønsker, så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang. På baggrund af de informationer, du giver os, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

  Kontakt os i dag, så tager vi gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at indfri dine ønsker. Vi er klar til at hjælpe, uanset hvor stor eller lille opgave, der er tale om – og det koster ikke noget at spørge.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Skal vi varetage dit malerarbejde?

   Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

   Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

   Kontaktinfo

   Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

   Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

   kort over dk

   Indhent et tilbud