Maling af flyttelejlighed

Ønsker du at få indskuddet tilbage på din lejlighed, så er Maler Squad din foretrukne partner.

Professionel maling af flyttelejlighed

Ønsker du at få nymalet lejligheden, så du kan få indskuddet tilbage? Hos Maler Squad går vi ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvor stor eller lille opgaven er. Vi har over 16 års malermester erfaring, hvor vi udført maling af flyttelejlighed for 100-vis af glade kunder. 

Vi har derfor den rette ekspertise til at kunne varetage din opgave, uden at du skal bekymre dig om noget. Vi sørger for at malingen lever op til dine forventninger samt udlejerens krav, ved fraflytning af lejlighed. 

Som et erfarent malerfirma hjælper vi altid vores kunden med at gennemgå arbejdet med din vicevært. Vi er din sikkerhed for at alt lever op til kravene, så du kan få dit indskud tilbage. 

Hvis du ønsker at vi skal komme ud og kigge på din opgave, så kontakt os allerede i dag. Vi besigtiger gerne din opgave, med et skræddersyet tilbud helt gratis og uforpligtende. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Maler priser

  Få professionelt malerarbejde til en pris, der passer til dit budget. Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver. Hos Maler Squad hjælper vi med at realisere dit drømmeprojekt, inden for den aftalte tid og pris.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejlighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  Hvad koster maling af flyttelejlighed?

  Maling af flyttelejlighed pris kan variere alt efter størrelse, omfang og de materialer der skal anvendes. Derfor tilbyder vi altid at få opgaven besigtiget, så du kan få den helt rigtige pris, uden ekstra omkostninger eller gebyrer. Vi tilbyder altid en fast pris, så du præcist ved hvor meget det kommer til at koste. 

  For at kunne beregne den rigtige pris til din opgave, så kigger vi på flere faktorer i forhold til malerarbejdet. 

  • Antal kvadratmeter der skal males
  • Hvor meget skal der males (loft, vægge eller på træværk)
  • Vurdering af standen på overfladerne
  • Har overfladerne behov for flere lag maling
  indvendig maling af hus

  6 gode grunde til at overlade maling af din flyttelejlighed til os

  • Brug af professionelt udstyr og materialer: Ved brug af udstyr og materialer af høj kvalitet får du også flottere og mere holdbare resultater. Ved brug af alternativt maling og billigt udstyr, vil man ofte komme ud for resultater der er under det forventet.
   
  • Grundigt malerarbejde: Du vil kunne se tydelige resultater, når du får udført maling af professionelle. Vi har kompetencerne i orden samt den rette viden om malerarbejde, der sikrer et veludført malerarbejde af din flyttelejlighed.
   
  • Hurtigere proces: Når du får en erfaren malermester til at udføre maling af flyttelejlighed, så vil du som kunde kunne spare værdifuld tid. Som din erfarne maler, påtager vi os af hvilke materialer der skal bruges samt den rette maling til overfladerne. På den måde sikrer du at du kan få overleveret lejligheden hurtigere end forventet.
   
  • Gulvservice: Ofte når man skal flytte ud af sin lejlighed, så har gulvet også behov for at blive genopfrisket på ny. Derfor tilbyder vi også gulvafslibning med efterhandling, så gulvet kan se flot og indbydende ud igen. Det sikrer også dig som lejer, et større indskud, når du flytter ud.
   
  • Slip for uforudsete udgifter og bekymringer: Med professionel hjælp, får du en fast pris på din maler opgave, så du ikke imødekommer ekstra omkostninger forbundet med din opgave. Vi hjælper dig også med at opnå et resultat i høj kvalitet, som skal være med til at reducere dine bekymringer for et veludført malerarbejde. Som din partner hjælper vi også med at gennemgå malerarbejdet med viceværten, så alt lever op til kravene.
   
  • Tilfredshedsgaranti: Når du skal have foretaget maling af din flyttelejlighed, så er du naturligvis dækket ind af en tilfredsgaranti. Er der mangler eller fejl ved malerarbejdet, så kan du altid rette din henvendelse til os. Så kører vi direkte ud og retter på fejlen. 

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Kontakt for maling af flyttelejlighed

  Hos Maler Squad ApS står vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for en professionel maler. Vi vejleder dig gennem hele forløbet, så du får det absolut bedste resultat i forhold til dine behov og ønsker.

  Vi starter altid din opgave med en samtale omkring dine ønsker, så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang. På baggrund af de informationer, du giver os, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

  Kontakt os i dag, så tager vi gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at indfri dine ønsker. Vi er klar til at hjælpe, uanset hvor stor eller lille opgave, der er tale om – og det koster ikke noget at spørge.

  Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit behov og fortæl os, hvor opgaven skal udføres, så giver vi dig et skræddersyet tilbud på din maleropgave.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Skal vi varetage dit malerarbejde?

   Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

   Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

   Kontaktinfo

   Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

   Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

   kort over dk

   Indhent et tilbud