Maler erhverv

Har du brug for en maler til erhverv? Kontakt os allerede i dag og få en god pris på din opgave.

Professionel maler til erhverv

Når malerarbejde skal udføres, kan du med fordel gøre brug af vores professionelle team der maler til erhverv. Vi har over 16 års erfaring som malermestre. Derfor kan vi udføre enhver opgave inden for maler faget til den højeste kvalitet.

Søger du en maler til erhverv, hvor i enten skal have malet kontoret, boligforeningen eller andet, så kan du regne med os. Vi kører ud til størstedelen af Sjælland, og hjælper gerne med enhver opgave du måtte stå med. 

Vores brede erfaring og professionelle tilgang til arbejdet, gør os i stand til at rådgive dig om, hvilke løsninger du kan og bør vælge, hvorefter du vil stå med et enestående resultat.

Gratis tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad koster en maler til erhverv?

  For at kunne give dig præcise malerpriser tager vi flere parametre i betragtning. Størrelsen og omfanget af opgaven samt mængden af maling, der skal bruges, er nogle af de faktorer, der påvirker prisen.

  For at kunne give dig et mere præcist estimat foretrækker vi altid at besigtige stedet, der skal males. På den måde kan vi vurdere omfanget af arbejdet og sikre, at vi opnår det bedst mulige resultat.

  Vi kan derfor ikke give dig faste priser uden at have set opgaven først. Prisen kan variere afhængigt af om det er et hus eller en lejlighed, der skal males. Faktorer som størrelsen på området, overfladernes tilstand samt de materialer og det udstyr, der skal bruges, kan påvirke prisen.

  Vi er altid klar til at give dig et skræddersyet tilbud baseret på dine specifikke behov og krav. Kontakt os for en besigtigelse, så vi kan give dig en nøjagtig pris og sikre, at du får det bedst mulige resultat til den rette pris.

  Hvad koster en maler i København?

  Alt efter hvor meget der skal laves og hvor mange materialer der skal benyttes, vurderes prisen derfra. 

  Hos Maler Squad tilbyder vi altid billige priser på malerarbejde til høj kvalitet. Vi mener ikke at malerarbejde skal koste en formue, derfor bør du altid tage kontakt til os, så du kan få en god pris. 

  Hvor langt tid tager malerarbejde?

  Langt de fleste maler opgaver kan klares inden for få dage. Størrelsen og kompleksiteten af opgaven har også en medvirkning til hvor meget der skal laves og hvor hurtigt det kan udføres. Simple maleropgaver, hvor der kun skal males en enkel gang kan klares på samme dag, hvor andre opgaver kræver flere omgange. 

  Hos Maler Squad giver vi altid en grundig vurdering af opgaven, så du har en dato på hvornår opgaven er udført. 

  Hvor langt forud skal man booke en maler?

  Typisk vil et par dage forud være rigeligt tid, dog hvis du har akut brug for hjælp til en haste opgave, så kommer vi gerne samme dag og udfører opgaven. Står du f.eks. med en større opgave, vil vi altid gerne besigtige opgaven først, så vi ved hvad der skal forberedes. 

  thomas-despeyroux-7gYjhBadDsQ-unsplash

  Effektivt malerarbejde til erhverv

  Hos Maler Squad tilbyder vi alt inden for malerservice til alle typer erhverv. Som hovedstadens 2. bedste maler, har vi kompetencerne og erfaringen i orden. Du kan derfor være tryg, når vi udfører dit malerarbejde. 

  Uanset om det er facaden der trænger til en genopfriskning eller de indvendige vægge, så udfører det hele. Vi hjælper med at kigge efter fejl og skader inden vi starter malerarbejdet, så i ikke skal stå og bøvle med nyt maling inden for kort tid.

  Som din trofaste samarbejdspartner er du i trygge hænder. Vi sætter stort fokus på at give vores kunden den fulde service oplevelse, både før, under og efter malerarbejdet. 

  Du får ærlig rådgivning under hele forløbet, og modtager et resultat til den aftalte tid og pris. – En aftale er en aftale.

  Din erfarne erhvervsmaler

  Som din erfarne malermester til erhverv, har vi faste processer for hvordan vi udfører vores arbejde. Det sikrer, at du som kunde kan få de bedste resultater. Inden påbegyndelse af malerarbejdet, sætter vi os fælleskab og lægger en plan for hvad der skal laves og hvornår det er færdiggjort. 

  På den måde er vi alle i overensstemmelse med planen, så vi hurtigt kan komme til og skabe de flotteste rammer for jeres erhverv.

  Til vores samarbejde sørger vi for at skabe en gennemsigtig kommunikation. Vi forventningsafstemmer, så du som kunde kan følge med på hele processen, for at undgå fejl og misforståelser med malerarbejdet. 

  Som din maler til erhverv, går vi aldrig fra vores kunder før de 110% tilfreds med malerarbejdet, derfor sørger vi for at imødekomme dine ønsker og behov og mere til.

  Vi har erfaret, at indbydende omgivelser på arbejdspladsen, kan være med til at skubbe produktiviteten og arbejdsmoralen på arbejdet. Derfor sørger vi også for at det også sker med professionelle maler resultater. Står du med et malerprojekt til en hel boligforening, i vi opmærksomme på at der kan være stramme deadlines.

  Hos Maler Squad kan vi starte på opgaven med det samme. Så kan du stå med et færdigmalet boligforening inden for kort tid. Vi giver faglig rådgivning så i kan få gavn af et veludført og holdbart resultat, der også lever op til kravene.

  Så står du og mangler en maler til erhverv? Så er du altid velkommen til at kontakte os og modtage et gratis og uforpligtende tilbud.

  Kontakt din maler til erhverv

  Hos Maler Squad ApS er vi specialiserede i professionelt malerarbejde til erhverv i København og Nordsjælland. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine behov og ønsker. Vores erfarne malere sikrer høj kvalitet og levering til tiden. Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud til dit erhvervsprojekt.

  maling af træværk

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Lyse rum med høj aktivitet

  Der stilles høje krav til rengøringsvenlighed og slidstyrke i køkkener og badeværelser – Vi går højt op i det færdige resultat og at maling af vægge, lofter og paneler er udført perfekt og kan holde til hverdagen.

  Værelser og opholdsrum i skønne farver

  Alle opholdsrum i et hus eller lejlighed kan få sit helt eget udseende, med farve­kombinationer der rammer netop dine ønsker. Vi står gerne til rådighed med kompetent rådgivning.

  Træmaling af bygninger

  Udendørs træværk trænger fra tid til anden til fornyelse og beskyttelse mod sol, vejr og vind. Vedligeholdelse er vigtig for levetiden af dit træværk, uanset om det er et træhus, træterresse eller plankeværk.

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  kort over dk

  Indhent et tilbud