7 fejl du ikke må begå, når du maler indenfor

Når du maler indendørs, er der visse fejl, du bør undgå. Her er syv af dem:

1. Du har ikke forberedt overfladen grundigt nok:

Det er vigtigt, at sørge for, at overfalden er ren og glat, før du maler. Herunder er det essentielt at tjekke om der skal spartles, repareres eller slibes. Det er også vigtigt at overfladen altid rengøres inden der påføres af maling. Gør du ikke førnævnte, er du næsten garanteret et dårligt resultat.

2. Brug af dårlig kvalitetsmaling:

 At bruge billig maling kan spare dig penge på kort sigt, men det kan koste dig mere i det lange løb. Billig maling har en større tendens til at falme og krakelere hurtigere end kvalitetsmaling. Det medfører, at du er nødt til at male igen tidligere, end hvad nødvendigt var, hvis du fra start havde brugt kvalitetsmaling.

3. Dårligt udstyr: 

At bruge billigt udstyr kan medføre i penselhår der sætter sig i malingen.

4. Ikke bruge malertape eller afdækning: 

Ved ikke at anvende beskyttelse, er der stor risiko for, at du ved en fejl får maling på uønskede overflader.

5. Du maler kun én gang: 

I langt de fleste tilfælde er et lag maling ikke nok for at få det perfekte resultat.

6. Du ignorer tørretiden: 

Vent på, at malingen tørrer helt, før du påfører det næste lag. Påføres næste lag for hurtigt, kan det resultere i klumper og ujævnheder.

7. Du maler forkert: 

Du skal være opmærksom på, ikke at trykke for hårdt, eller overbelaste penslen med maling. Det vil resultere i dryp, splatter og en ujævn påføring af maling.

Kontakt os for malerarbejde

Der er mange ting der kan gå galt, ved at selv kaste sig ud i at male indendørs. Undgå besværet og spar penge i det lange løb. Kontakt os i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit indendørs malerarbejde. Vi hjælper dig selvfølgelig gennem hele forløbet, så du får det bedste resultat i forhold til dit behov.

Indhent et tilbud