Fordele ved facademaling

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør få en facademaling til dit hus. Maling af facader har hovedsageligt visuelle fordele, da en velmalet facade med garanti vil se flottere uden end den var før. 

Facademaling har andre og mere tekniske fordele. At male facaden på et hus er også vigtigt for dets holdbarhed og styrke, da det gør det mere modstandsdygtigt over for vind og vejr.

I et land med omskifteligt og varieret vejr som Danmark er facaden på et hus bestemt udsat for alt. Maling af ydervæggene i dit hjem vil gøre det mere modstandsdygtigt og beskyttende. Det betyder, at du kan nyde dit hjem endnu mere og spare penge på vedligeholdelse i det lange løb.

Hvem skal klare opgaven?

Er du gør-det-selv personen eller ønsker at outsource malerarbejdet til de profesionelle. Hvis du er person som gerne vil spare og kan leve med det rimelige resultat, så skal du gøre det. 

Ønsker du dog holdbare og flotte resultater, så kan det være at hyre en professionel maler til facademaling. Godt malerarbejde er dog nødvendigvis ikke dyrt, der findes også billige maler, som kan levere kvalitetsarbejde. Fordelene ved at vælge en maler til at male dit hus facade er følgende:

– Malere som har de nødvendige kompetencer og ekspertise til opgaven

– Korrekt valg af materialer og udstyr

– Korrekt udførelse af arbejdet der giver det ønsket resultat

–  Du sparer tid og kræfter 

Maling af facaden har en pris, men hvis man kigger på det maling der skal bruges til facaden, samt uforudsete omkostninger og udfordringer, kan det godt spare sig at hyre en maler til opgaven.

FÅ EN GOD PRIS PÅ FACADEMALING

Med Maler Squad har vi over 16 års malermester erfaring hvor vi bl.a. er kåret som hovedstadens 2. bedste maler både 2021 og 2022. Vi kan udføre alt slags malerarbejde for både private og erhverv i alle størrelser. 

Vi tager med glæde dit malerarbejde, hvor vi bl.a. også tilbyder at gulvslibning, hvis gulvet også trænger til at blive opfrisket. Før vi giver en pris vil vi altid besigtige opgaven først, så vi kan foretage en grundig vurdering af opgaven. 

Det sikrer dig at du får den helt rigtige pris, uden at du skal betale for meget eller for lidt. Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende. Kontakt os derfor i dag, eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan ringe til os på 71 96 36 36 eller skriv til info@malersquad.dk og få hjælp!

Indhent et tilbud