Maler Hørsholm

Professionel maler i Hørsholm

Baseret på 50+ anmeldeser

vinder maler hovedstaden

Konkurrencedygtige priser

+16 års
erfaring i branchen

3 års garanti

Prisvindende maler i Hørsholm

Professionelt malerfirma med mere end 16 års erfaring inden for malerarbejde.

Leder du efter en professionel malermester i Hørsholm til din næste maleropgave? Så er Maler Squad det rette valg for dig. Vi er specialiserede i både indvendigt og udvendigt arbejde, og tilbyder malerarbejde til både privat og erhverv i Hørsholm.
Med mere end 16 års erfaring i branchen, er vi efterhånden eksperter i alle typer af maleropgaver.

Vi er stolte af at have vundet 2. pladsen hos Håndværker.dk prisen i 2021 og 2022, og er stolte af vores fremragende anmeldelse på trustpilot på 4,7 ud af 5 stjerner. Vi leverer altid et stykke arbejde, hvor at service og kvalitet er i højsædet. Hos os får du 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. 

Din tilfredshed er vores største prioritet, og du vil altid være sikret et flot og holdbart resultat. Alle vores malere er uddannede i faget, og er eksperter i malerarbejde.

Kontakt os i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det siger vores kunder

  Maler priser

  Få professionelt malerarbejde til en pris, der passer til dit budget. Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver. Hos Maler Squad hjælper vi med at realisere dit drømmeprojekt, inden for den aftalte tid og pris.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejelighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  Fordele ved at vælge os som din maler i Hørsholm

  Vores professionelle malermestre i Hørsholm har alle den rette viden og erfaring til at kunne udføre alle former for malerarbejde. 

  Uanset størrelse og omfang, privat eller erhverv, inde som ude, står vores malere i Hørsholm klar til at rykke ud. Nogle af de fordele der er ved at vælge os som dit malerfirma i Hørsholm er

  Kontakt os allerede i dag, og oplev de mange fordele ved at vælge os som din lokale maler i Hørsholm. Vi står klar til at hjælpe dig mod dit drømmeresultat. Få et 100% gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde til lave priser i Hørsholm.
  malerfirma bil
  grøn maling på væg

  Fordele ved malerarbejde

  Malerarbejde er en vigtig del af vedligeholdelses af dit hjem eller virksomhed, og kan give nyt liv til dit kontor eller hjem.
  Ønsker du at skabe et nyt og forbedret look til din bygning kan du med fordel få lagt et nyt lag maling. Nogle af fordelene ved at få lavet malerarbejde er:

  Det er værd at overveje at hyre en professionel maler til malerarbejdet, så at du er sikret et flot og professionelt resultat i højeste kvalitet. Ved at vælge os som din lokale maler i Hørsholm til opgaven, er du altid sikret et 100% tilfredsstillende resultat.

  Hvad koster en maler i Hørsholm?

  Hos Malersquad får du konkurrencedygtige priser på en maler i Hørsholm, uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Vi er bevidste om, at det kan være en stor investering at hyre en professionel maler til malerarbejdet, og derfor ønsker vi at sikre, at vores kunder får den bedst mulige værdi for deres penge. 

  Vi er dedikeret til at levere en service i høj kvalitet, der er skræddersyet ud fra vores kunders behov og budget. Vi sørger altid for at give dig en omfattende og detaljeret prisoversigt, så du kan være sikker på, at der ikke opstår uventede ekstra omkostninger.

  Se priseksempler på malerarbejde her, og kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig, og få en god og konkurrencedygtig pris på dit malerprojekt.

  Alt inden for malerarbejde i Hørsholm

  Hos os tilbyder vi alle former for malerarbejde, uanset om det drejer sig om indendørs- eller udendørsarbejde. Vores malermestre i Hørsholm tilbyder malerarbejde til både privat og erhverv. Vores erfarne malere i Hørsholm er specialiseret i at udføre alle former for malerarbejde. Ydelser vi bla. tilbyder er følgende

  Du kan se mere om vores malerarbejde under “ydelser”. Er dit malerarbejde ikke listet, kan du med fordel kontakte os alligevel. Vi har helt sikkert lavet en lignende opgave før, og kan med garanti hjælpe dig med malerarbejdet. 

  Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet i vores arbejde, og tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov.

  344168576_558257536387982_1894670581469258932_n

  Skab den helt rigtige stemning

  Maling kan have en stor indvirkning på atmosfæren og udseendet af et rum. Farver kan påvirke humøret og skabe forskellige stemninger i lokalet. Eksempelvis kan kølige farver som blå, grøn og lilla skabe en ro og afslapning, mørkere farver kan syne et rum mindre, men kan give en følelse af hygge og intimitet, og lyse farver kan få et rum til at virke større og mere åbent.

  Maling kan også skabes til at skabe kontraster og highlighte bestemte dele af rummet. Udover valg af farver kan forskellige malingteknikker også påvirke atmosfæren og looket i et rum. Derfor er det vigtigt at overveje både farve og teknik, når du skal have malet et rum, for at skabe den helt rigtige stemning ud fra dine specifikke ønsker og behov.

  Uanset dine behov, står vores maler i Hørsholm klar til rådgive og vejlede dig mod den helt rigtige løsning. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet i vores arbejde, og tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Kontakt os i dag og modtag et skarpt tilbud på din opgave.

  Garanti på malerarbejde

  Hos Maler Squad er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder 3 års garanti på alt vores malerarbejde. Vi er sikre på, at vores arbejde vil leve op til dine forventninger og vores egne høje standarder.

  Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med vores arbejde, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at rette op på det og sørge for, at du bliver tilfreds. Vi går op i kundetilfredshed, og ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for.

  Kontakt os i dag for at høre mere om vores garanti på malerarbejde. Hos Maler Squad er vi din pålidelige partner for malerarbejde i Hørsholm

  Se også

  Facade maling

  Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling.

  Træværk

  Vi giver dit nedslidte og gamle træværk nyt liv igen.

  Spartling

  Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.

  Gulvservice

  Få nye og skinnende gulve, med gulvafslibning og gulvlakering.

  Sprøjtemaling

  Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  kort over dk

  Indhent et tilbud