Maler Hørsholm

Professionel maler i Hørsholm

Prisvindende maler i Hørsholm

Professionelt malerfirma med mere end 16 års erfaring inden for malerarbejde

Leder du efter en professionel malermester i Hørsholm til din næste maleropgave? Så er Maler Squad det rette valg for dig! Vi er specialiserede i både indvendigt og udvendigt arbejde, og tilbyder malerarbejde til både privat og erhverv i Hørsholm.
Med mere end 16 års erfaring i branchen, er vi efterhånden eksperter i alle typer af maleropgaver.

Vi er stolte af at have vundet 2. pladsen hos Håndværker.dk prisen i 2021 og 2022, og er stolte af vores fremragende anmeldelse på trustpilot på 4,7 ud af 5 stjerner. Vi leverer altid et stykke arbejde, hvor at service og kvalitet er i højsædet. Hos os får du 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. 

Din tilfredshed er vores største prioritet, og du vil altid være sikret et flot og holdbart resultat. Alle vores malere er uddannede i faget, og er eksperter i malerarbejde.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  Vi fik Malerfirmaet Maler Squad ApS til at udføre en spartle og male opgave. Alt blev løst til fuld tilfredshed og til den aftalte tid.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Maler priser

  Hos Maler Squad tilbyder vi maler priser, der er overkommelige for alle. Vi ved, at det ikke altid er muligt at financere et projekt, så vores priser er designet til at give alle mulighed for at få professionelt malerarbejde. 

  Vi tilbyder fair og fornuftige priser, uanset om du skal male et enkelt værelse eller hele dit hjem. Vores malere vil hjælpe dig med at give den bedste rådgivning og vejledning til at vælge den bedste løsning. 

  Vi fastsætter priser på baggrund af det specifikke projekt og de specifikke krav, der er til det. Hvis du har brug for at få et prisoverslag, så kontakt os allerede i dag. For neden har vi nogle priseksempler på tidligere udførte opgaver. Ønsker du en skræddersyet pris, så skal du være velkommen til at kontakte os.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • 2 lag maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • 2 lag maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejelighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • 2 lag maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  Fordele ved at vælge os som din maler i Hørsholm

  Vores professionelle malermestre i Hørsholm har alle den rette viden og erfaring til at kunne udføre alle former for malerarbejde. 

  Uanset størrelse og omfang, privat eller erhverv, inde som ude, står vores malere i Hørsholm klar til at rykke ud. Nogle af de fordele der er ved at vælge os som dit malerfirma i Hørsholm er

  Kontakt os allerede i dag, og oplev de mange fordele ved at vælge os som din lokale maler i Hørsholm. Vi står klar til at hjælpe dig mod dit drømmeresultat. Få et 100% gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde til lave priser i Hørsholm.
  malerfirma bil
  grøn maling på væg

  Fordele ved malerarbejde

  Malerarbejde er en vigtig del af vedligeholdelses af dit hjem eller virksomhed, og kan give nyt liv til dit kontor eller hjem.
  Ønsker du at skabe et nyt og forbedret look til din bygning kan du med fordel få lagt et nyt lag maling.

  Nogle af fordelene ved at få lavet malerarbejde er:

  Det er værd at overveje at hyre en professionel maler til malerarbejdet, så at du er sikret et flot og professionelt resultat i højeste kvalitet. Ved at vælge os som din lokale maler i Hørsholm til opgaven, er du altid sikret et 100% tilfredsstillende resultat. 

  Lad os hjælpe med at opnå det resultat du ønsker, og få forbedret udseendet og værdien af dit hjem eller virksomhed. Du kan med fordel kontakte os i dag for et tilbud på dit næste malerprojekt.

  Hvad koster en maler i Hørsholm?

  Hos Malersquad får du konkurrencedygtige priser på en maler i Hørsholm, uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Vi er bevidste om, at det kan være en stor investering at hyre en professionel maler til malerarbejdet, og derfor ønsker vi at sikre, at vores kunder får den bedst mulige værdi for deres penge. Vi er dedikeret til at levere en service i høj kvalitet, der er skræddersyet ud fra vores kunders behov og budget. Vi sørger altid for at give dig en omfattende og detaljeret prisoversigt, så du kan være sikker på, at der ikke opstår uventede ekstra omkostninger.

  Se priseksempler på malerarbejde her, og kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig, og få en god og konkurrencedygtig pris på dit malerprojekt.

  Alt inden for malerarbejde i Hørsholm

  Hos os tilbyder vi alle former for malerarbejde, uanset om det drejer sig om indendørs- eller udendørsarbejde. Vores malermestre i Hørsholm tilbyder malerarbejde til både privat og erhverv. Vores erfarne malere i Hørsholm er specialiseret i at udføre alle former for malerarbejde. Ydelser vi bla. tilbyder er følgende
  Du kan se mere om vores malerarbejde under “ydelser”. Er dit malerarbejde ikke listet, kan du med fordel kontakte os alligevel. Vi har helt sikkert lavet en lignende opgave før, og kan med garanti hjælpe dig med malerarbejdet. Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet i vores arbejde, og tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov.
  344168576_558257536387982_1894670581469258932_n

  Skab den helt rigtige stemning

  Maling kan have en stor indvirkning på atmosfæren og udseendet af et rum. Farver kan påvirke humøret og skabe forskellige stemninger i lokalet. Eksempelvis kan kølige farver som blå, grøn og lilla skabe en ro og afslapning, mørkere farver kan syne et rum mindre, men kan give en følelse af hygge og intimitet, og lyse farver kan få et rum til at virke større og mere åbent.

  Maling kan også skabes til at skabe kontraster og highlighte bestemte dele af rummet. Udover valg af farver kan forskellige malingteknikker også påvirke atmosfæren og looket i et rum. Derfor er det vigtigt at overveje både farve og teknik, når du skal have malet et rum, for at skabe den helt rigtige stemning ud fra dine specifikke ønsker og behov.

  Uanset dine behov, står vores maler i Hørsholm klar til rådgive og vejlede dig mod den helt rigtige løsning. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet i vores arbejde, og tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Kontakt os i dag og modtag et skarpt tilbud på din opgave.

  Garanti på malerarbejde

  Hos Maler Squad er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder 3 års garanti på alt vores malerarbejde. Vi er sikre på, at vores arbejde vil leve op til dine forventninger og vores egne høje standarder. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med vores arbejde, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at rette op på det og sørge for, at du bliver tilfreds. Vi går op i kundetilfredshed, og ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Kontakt os i dag for at høre mere om vores garanti på malerarbejde. Hos Maler Squad er vi din pålidelige partner for malerarbejde i Hørsholm

  Se også

  maling af parcelhus i blåt

  Facade maling

  Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling. 

  maling af træværk

  Træværk

  Vi giver dit nedslidte og gamle træværk nyt liv igen.

  Spartling

  Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.
  hvid maling

  Sprøjtemaling

  Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

  Gulvafslibning

  Få nye og skinnende gulve, med gulvslibning og gulvlakering.

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  kort over dk

  Indhent et tilbud