Maler i Gilleleje

Kvalitetsbevidst maler i Gilleleje - med sans for detaljer og finesse

Effektiv og serviceminded maler i Gilleleje

Maler Squad ApS er den ideelle samarbejdspartner med erfaring inden for al slags malerarbejde. Alle typer opgaver løses med kompetent rådgivning, fokus på kvalitet og den bedste kundeservice.

Skal det ende med at flot slutresultat, skal man vælge en maler med erfaring. Hos Malerfirmaet Maler Squad ApS har vores malersvende den fornødne erfaring med alle typer malerarbejde i huse, lejligheder, bolig­foreninger og virksomheder – til konkurrencedygtig priser.

Uanset hvilken maleropgave vi er på, er vi den maler i Gilleleje der yder den bedste service.

Vi arbejder altid efter den højeste faglige standard og bruger de nyeste teknikker og malerprodukter. Kontakt os med det samme for en uforpligtende snak om dit malerprojekt – Vi kan altid skræddersy en god pris på din maler­opgave.

Hvad koster en maler? Herunder har vi samlet et par eksempler på priser.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Din professionelle maler i Gilleleje

  Som din erfarne malermester, har vi faste processer for hvordan vi udfører vores arbejde. Det sikrer, at du som kunde, kan få de bedste resultater. Inden påbegyndelse af malerarbejdet, sætter vi os fælleskab og lægger en plan for hvad der skal laves og hvornår det er færdiggjort. 

  På den måde er vi alle i overensstemmelse med planen, så vi hurtigt kan komme til og skabe de flotteste rammer for jeres erhverv.

  Til vores samarbejde sørger vi for at skabe en gennemsigtig kommunikation. Vi forventningsafstemmer, så du som kunde kan følge med på hele processen, for at undgå fejl og misforståelser med malerarbejdet. 

  Som din maler går vi aldrig fra vores arbejde, før det er udført til perfektion. Derfor sørger vi for at, imødekomme dine ønsker og behov og mere til.

  Hos Maler Squad kan vi starte på opgaven med det samme, så kan du stå med et færdigmalet hus inden for kort tid. Vi giver faglig rådgivning så i kan få gavn af et veludført og holdbart resultat, der også lever op til kravene. 

  Du er du altid velkommen til at kontakte os og modtage et gratis og uforpligtende tilbud.

  badeværelse

  Vores maler ydelser

  Hos Maler Squad har vi udført mange foskellige maler opgaver i Gilleje og omegn til fuld tilfredshed. Med +16 års erfaring i branchen, så kan vi med garanti hjælpe dig med at skabe nogle flotte resultater. Herunder kan du bl.a. læse mere om hvilke opgaver vi ofte udfører:

   

  Som hovedstadens 2. bedste maler for anden år i træk, er du sikret kvalitetsresultater til konkurrencedygtige priser. Vi ved hvad der skal, så du kan opnå det ønsket resultat. Du er derfor i trygge hænder når du skal have udført malerarbejde, med os som din samarbejdspartner. 

  Du får professionel rådgivning under hele malerarbejdet, det sikrer også at vi får alle dine ønsker med i et. 
  Kontakt os allerede i dag og modtag et gratis tilbud på din opgave. Vi fuldfører alle opgaver til den aftalte tid og pris.

  Maler priser

  Hos Maler Squad tilbyder vi malerpriser, der er overkommelige for alle. Vi ved, at det ikke altid er muligt at financere et projekt, så vores priser er designet til at give alle mulighed for at få professionelt malerarbejde. 

  Vi tilbyder fair og fornuftige priser, uanset om du skal male et enkelt værelse eller hele dit hjem.

  Vores fagfolk vil gerne hjælpe med at give den bedste rådgivning og vejledning til at vælge den bedste løsning. 

  Vi fastsætter priser på baggrund af det specifikke projekt og de specifikke krav, der er til det. Hvis du har brug for at få et prisoverslag, så kontakt os allerede i dag.

  For neden har vi nogle priseksempler på tidligere udførte opgaver. Ønsker du en skræddersyet pris, så skal du være velkommen til at kontakte os.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • 2 lag maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • 2 lag maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejelighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • 2 lag maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  Vi fik Malerfirmaet Maler Squad ApS til at udføre en spartle og male opgave. Alt blev løst til fuld tilfredshed og til den aftalte tid.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.
  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Vores malerservices

  maling af parcelhus i blåt

  Facade maling

  Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling. 

  køkken males

  Filt eller væv

  Opsætning af filt, væv eller tapet på dine vægge efter ønske.

  Spartling

  Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.
  hvid maling

  Sprøjtemaling

  Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

  Gulvafslibning

  Få nye og skinnende gulve, med gulvslibning og gulvlakering.

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland

  Kontaktinfo

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

  kort over dk