Maler Køge

Den bedste maler i Køge

vinder maler hovedstaden

Konkurrencedygtige priser

+16 års
erfaring i branchen

3 års garanti

Kvalitetsbevidst maler i Køge

Mangler du en billig maler i Køge, så kontakt Maler Squad. Vi tilbyder alle former for malerarbejde i Køge, uanset størrelse og omfang. Med mere end 16 års erfaring i branchen ved vi, hvor meget et lag maling kan gøre for et rum. Alle vores opgaver bliver løst med kompetent rådgivning, en plan for opgaven, kvalitetssikring, en deadline, samt en fornuftig pris. 
 
Som din maler i Køge garanterer vi brug af højeste kvalitetsmaterialer, de mest avancerede teknikker og strenge standarder for udførelse. Vores tilgang inkluderer omfattende rådgivning, detaljeret planlægning af opgaven, kvalitetssikring og fastsættelse af realistiske tidsfrister, alt sammen til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det siger vores kunder

  Maler priser

  Få professionelt malerarbejde til en pris, der passer til dit budget. Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver. Hos Maler Squad hjælper vi med at realisere dit drømmeprojekt, inden for den aftalte tid og pris.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejlighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  hvidt malede vægge

  Maler priser i Køge

  Hos os finder du de bedste maler priser i Køge, og vi er stolte af at tilbyde vores kunder en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi forstår, at det at hyre en professionel maler kan være en stor investering, og derfor ønsker vi at give dig den bedste værdi for dine penge.

  Vores malere i køge er erfarne og kvalificerede, og vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger og krav. 

  Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov og budget. Vi giver dig altid en detaljeret oversigt over priserne, så du kan være sikker på, at der ikke er nogen overraskelser i vente.

  Vi er også stolte af vores kundeservice og stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Vi tager os tid til at lytte til dine behov og ønsker og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke krav og budget. 

  Vi er villige til at gå den ekstra mil for at sikre, at du er tilfreds med det færdige resultat og vil altid arbejde hårdt for at opfylde dine forventninger. 

  Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende konsultation og lad os hjælpe dig med at realisere dit malerprojekt.

  Maler Køge til alt slags malerarbejde

  Som din Maler i Køge tilbyder vi et bredt spektrum af malerarbejde til enhver opgave, både indendørs og udendørs. Vores ydelser omfatter:

  • Indvendig maling af vægge og lofter
  • Udendørs maling af facader og træværk
  • Maling af vinduer og døre
  • Opsætning og maling af paneler
  • Grundig forberedelse af overflader, herunder spartling og slibning
  • Tapetsering og opsætning af vægbeklædninger

  Uanset omfanget af dit projekt, kan du stole på, at vi hos Maler Køge udfører alle typer malerarbejde med høj professionalisme og til din fulde tilfredshed.

  Fordele ved at vælge Maler Squad

  Står du med eller flere maleropgaver til din bolig, så kan vi hos Maler Squad med garanti hjælpe dig. Med den rette viden og erfaring med alt malerarbejde, kan vi til enhver tid rykke ud og få udført opgaven hurtigt, nemt og effektivt. 

  Hos Maler Squad er vi specialiserede i alt malerarbejde – uanset om det er store eller små opgaver. Vores team af erfarne malere er trænet til at levere højkvalitets arbejde hver gang, og vores omfattende erfaring betyder, at vi kan udføre alle former for malerarbejde.

  Vi har et bredt udvalg af tjenester, herunder tapetsering, maling og lak på både indvendige og udvendige overflader. Vi kan også hjælpe med at reparere og forberede overflader, såsom reparation af revner og huller, samt afslibning og spartling af vægge og lofter.

  Uanset om du har brug for en enkelt væg malet, eller hele hele dit hjem, kan vores team håndtere det. Vi bruger kun de bedste malerprodukter for at sikre et holdbart og professionelt resultat. Kontakt os i dag for at planlægge dit næste malerprojekt.

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Se også

  Facade maling

  Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling.

  Træværk

  Vi giver dit nedslidte og gamle træværk nyt liv igen.

  Spartling

  Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.

  Gulvservice

  Få nye og skinnende gulve, med gulvafslibning og gulvlakering.

  Sprøjtemaling

  Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  kort over dk

  Indhent et tilbud