Maler privat

Har du brug for en maler til privat? Kontakt os i dag og få en skarp pris på din opgave.

Dygtig maler til privat i København og resten af Sjælland

Hos Maler Squad har vi et team bestående af maler specialister, som hver især er eksperter inden for deres område. Vi har i gennem +16 år ydet malerservice til flere tusinder af kunder i størstedelen af Sjælland.

Som din erfarne malermester kan vi udføre enhver maleropgave uanset hvor stor eller lille opgaven er. Med vores eksperter er du nemlig sikret professionelle resultater, som der ikke kan lægges ingen finger på. Vi har stor sans for detaljer og vi udfører altid vores malerarbejde grundigt og fagligt korrekt.
 
For at kunne frembringe de bedste og mest optimale resultater, danner vi rammer for hvordan vi udfører vores arbejde. 

Inden påbegyndelse af malerarbejdet, sætter vi os fælleskab og lægger en plan for hvad der skal laves og hvornår det er færdiggjort. Det sikrer at vi alle er i overensstemmelse med planen, så vi hurtigt kan komme til og skabe et indbydende hjem. 

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  badeværelse

  Din trofaste maler til privat

  Når vi indgår et samarbejde, sørger vi for at skabe en gennemsigtig kommunikation og forventningsafstemme. Det sikrer dig at du kan følge med på hele processen, så der ikke forekommer fejl eller misforståelser ved malerarbejdet. 

  Som din maler til privat, går vi aldrig fra dig før du er 110% tilfreds med malerarbejdet. Vi sørger for at imødekomme dine ønsker og behov og mere til.

  Står du med et malerprojekt til en flyttelejlighed, er vi opmærksomme på at der kan være strikse regler og deadlines. Hos Maler Squad kan vi starte på opgaven med det samme, så du kan stå med et færdigmalet flyttelejlighed inden for kort tid. 
   
  Vi giver altid faglig rådgivning, så du kan få gavn af et veludført og holdbart resultat, der lever op til kravene. Så står du og mangler en maler til privat, så er du altid velkommen til at kontakte os og modtage et gratis og uforpligtende tilbud. 

  Hvad koster en maler til privat?

  For at kunne beregne vores maler priser til, så er flere parametre inkluderet i regnestykket. Der er f.eks. tale om størrelsen og omfanget af opgaven, samt hvor meget der skal males.

  Hos Maler Squad giver vi ikke de samme pakkeløsninger til alle vores kunder, vi skræddersyer vores tilbud til netop din opgave. For at kunne danne et bedre billede over opgaven, vil vi altid gerne besigtige stedet der skal males. Dermed kan vi vurdere hvor meget der skal males, for at finde frem til den rigtige pris.  

  Ønsker du at få en pris på din opgave, så ring eller udfyld vores kontaktformular, så besvarer vi den henvendelse inden for 24 timer.

  Hvad koster en maler i København?

  Alt efter hvor meget der skal laves og hvor mange materialer der skal benyttes, vurderes prisen derfra. 

  Hos Maler Squad tilbyder vi altid billige priser på malerarbejde til høj kvalitet. Vi mener ikke at malerarbejde skal koste en formue, derfor bør du altid tage kontakt til os, så du kan få en god pris. 

  Hvor langt tid tager malerarbejde?

  Langt de fleste maler opgaver kan klares inden for få dage. Størrelsen og kompleksiteten af opgaven har også en medvirkning til hvor meget der skal laves og hvor hurtigt det kan udføres. Simple maleropgaver, hvor der kun skal males en enkel gang kan klares på samme dag, hvor andre opgaver kræver flere omgange. 

  Hos Maler Squad giver vi altid en grundig vurdering af opgaven, så du har en dato på hvornår opgaven er udført. 

  Hvor langt forud skal man booke en maler?

  Typisk vil et par dage forud være rigeligt tid, dog hvis du har akut brug for hjælp til en haste opgave, så kommer vi gerne samme dag og udfører opgaven. Står du f.eks. med en større opgave, vil vi altid gerne besigtige opgaven først, så vi ved hvad der skal forberedes. 

  Malerarbejde til ethvert formål

  Står du med eller flere maleropgaver til din bolig, så kan vi hos Maler Squad med garanti hjælpe dig. Med den rette viden og erfaring inden for malerarbejde, kan vi til enhver tid rykke ud og få udført opgaven hurtigt, nemt og effektivt. Vi sammensætter altid et professionelt hold til din opgave, så du får det ønsket resultat. 
   
  Hos Maler Squad kan vi bl.a. hjælpe med:
   

  Alle maleropgaver vi løser for vores privat kunder, går vi til med høj arbejdsmoral og glæde. Som hovedstadens anden bedste maler, har vi kompetencerne og erfaringen i orden, hvor du derfor kan være tryg når vi udfører dit malerarbejde. 

  Uanset om det er facaden der trænger til en genopfriskning eller de indvendige vægge, så udfører det hele. Vi hjælper med at kigge efter fejl og skader inden vi starter malerarbejdet, så i ikke skal bruge kræfter på det.

  Som din trofaste samarbejdspartner er du i trygge hænder, vi sætter stort fokus på at give vores kunden den fulde service oplevelse, både før, under og efter malerarbejdet. 

  Du får faglig rådgivning og sparring under hele forløbet, så du kan føle dig tryg. Et samarbejde med Maler Squad, er et skridtet frem mod din drømme bolig. Vi udfører alle opgaver til den aftalte tid og pris – En aftale er en aftale.

  stue

  Kontakt din maler til privat

  Hos Maler Squad ApS står vi altid klar til at hjælpe dig. Når du har brug for en professionel maler til erhverv i København eller resten af Sjælland, står vi klar. Vi vejleder dig gennem hele forløbet, så du får det absolut bedste resultat og service.

  Vi starter altid din opgave med en samtale omkring dine ønsker, så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang. På baggrund af de informationer, du giver os, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  kort over dk

  Indhent et tilbud