Maler Roskilde

Kvalitetsbevidst malerfirma i Roskilde

Professionel maler i Roskilde med stor erfaring

Som din maler i Roskilde er din go-to løsning for alt malerarbejde. Vi er specialister i malerarbejde og går meget op i kvalitet og detalje. Vi har mange års erfaring og ved, hvordan man skal håndtere ethvert malerarbejde effektivt. Vi har et stærkt team af dygtige malere, der er faglærte og har stor erfaring med malerarbejde.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og arbejder sammen med dig for at sikre, at alle detaljer bliver håndteret korrekt. Vores mål er at give dig den bedste service, så du får det bedste resultat. Vi er altid klar til at give dig rådgivning og vejledning for at sikre, at dit projekt bliver en succes.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Fordele ved at vælge os

  1. Vi tilbyder professionel malerarbejde i Roskilde med kvalitet og æstetisk korrekt udførelse.

  2. Vi er fuldt udstyret med moderne værktøj, der sikrer effektiv og præcis udførelse af alle typer malerarbejde.

  3. Vores erfarne malere har mange års erfaring og ved, hvordan man udfører kvalitetsmalerarbejde.

  4. Vi leverer kundetilpassede løsninger og bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer.

  5. Vi garanterer et godt resultat og vores malere har stor omhu for detaljer.

  6. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  7. Vores professionelle malere overholder alle typer miljøvenlige retningslinjer.

  malerarbejde
  malerfirma bil

  Hvad koster en maler i Roskilde?

  Vi har et stærkt team af faglærte og erfarne malere, som er klar til at håndtere ethvert malerarbejde effektivt og med stor omhu for detaljer. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og bruger kun de bedste materialer.

  Vi har moderne værktøj, som sikrer præcis og effektiv udførelse, og vi overholder altid miljøvenlige retningslinjer. Priserne for vores malerarbejde afhænger af malerarbejdets størrelse og kompleksitet, men vi garanterer altid et godt resultat.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at hjælpe dig med dit malerarbejde.

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.
  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Maler priser

  Få professionelt malerarbejde til en pris, der passer til dit budget. Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver. Hos Maler Squad hjælper vi med at realisere dit drømmeprojekt, inden for den aftalte tid og pris.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • 2 lag maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • 2 lag maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejelighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • 2 lag maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  Vi fik Malerfirmaet Maler Squad ApS til at udføre en spartle og male opgave. Alt blev løst til fuld tilfredshed og til den aftalte tid.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Kontakt os for et godt tilbud

  Vi ved, hvordan man skal håndtere ethvert malerarbejde effektivt og med stor omhu for detaljer. Vi er her for at hjælpe dig med dit malerarbejde og levere et godt resultat. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Roskilde, er du velkommen til at kontakte os. Vi vender tilbage med et fordelagtigt tilbud inden for 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig!

   

  Se også

  maling af parcelhus i blåt

  Facade maling

  Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling. 

  maling af træværk

  Træværk

  Vi giver dit nedslidte og gamle træværk nyt liv igen.

  Spartling

  Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.
  hvid maling

  Sprøjtemaling

  Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

  Gulvafslibning

  Få nye og skinnende gulve, med gulvslibning og gulvlakering.

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  kort over dk

  Indhent et tilbud