Maling af vådrum

Står du og skal have malet dit badeværelse, bryggers eller lignende, så tænker du sikkert, at det er en almindelig maleropgave som de andre rum i dit hjem. Men maling af vådrum kræver en speciel type maling, da disse rum er udsat for vand og fugt modsat de andre øvrige rum i dit hjem. Dette er for, at der ikke trænger fugt og vand gennem væggen, som overfladerne i disse rum i særlig grad er udsat for. Læs videre og få svar på hvorfor du skal anvende vådrumsmaling i dit hjem.

Hvad er vådrumsmaling?

Kort fortalt er vådrumsmaling en særlig type maling, der kan tåle at komme i direkte kontakt med vand og fugt. Det er derfor skabt til maling af vådrum, da det forhindrer at vand og fugt trænger igennem malingen, og derfor kan forhindre en evt. fugtskade.

Derudover er vådrumsmaling lettere at rengøre sammenlignet med almindelig maling, da malingen indeholder en sammensætning af akryl og polyuretan. Vælger du at anvende almindelig maling i vådrum, kan det på sigt skabe problemer som skimmel og mug.
 
Vi hjælper dig gerne med maling af dine vådrum. Kontakt os i dag, og få et tilbud på din opgave. Vi guider dig gennem hele processen, så du med sikkerhed får, et resultat du kan være tilfreds med, og som holder i mange år.
badeværelse

Hvor giver vådrumsmaling mening at anvende?

Da maling til vådrum har en speciel sammensætning, er der også nogle rum, det er mere oplagt at bruge i end andre. Badeværelset er klart det rum, hvor vådrumsmaling oftest bliver anvendt. I dette rum er der særligt meget fugt og vand i luften, hvilket gør det til et absolut must at anvende vådrumsmaling i det vådeste område. 
 
Det kan også være ideelt at anvende vådrumsmaling i andre rum. Køkkenet er f.eks. et rum hvor der laves mad, og derfor kan der sagtens komme vand og andre væsker på væggene omkring vasken og komfuret. Samtidig gør malingen det nemmere at rengøre overfladen, hvilket er ideelt i et køkken, hvor der ofte skal rengøres. Ligesom et køkken, kan bryggerset også være en god ide at anvende vådrumsmaling i. Mange har en vask, og tørrer ofte tøj i dette rum, hvilket alt sammen afgiver fugt. 

Derfor kan maling til vådrum også være en god løsning til dette rum. En vådrumsmaling kan ikke erstatte en vådrumssikring, da der forud for malerarbejdet, skal være styr på væggenes forskellige lag og behandlinger. Fundamentet skal derfor være på plads, før vi kan gå i gang med malerarbejdet. 

Skal vi hjælpe med maling af dit vådrum?

Hos Maler Squad har vi mange års erfaring i maling af vådrum, og kan derfor vejlede og rådgive dig omkring valget af den bedste maling til dit hjem. Vi lytter altid til hvad du har af specielle ønsker, så vi sammen finder den bedste løsning til dig. 

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi hjælper dig gennem hele processen fra start til slut, så du kan komme i mål med dit projekt. 

Indhent et tilbud