Om os

Vi giver dit hjem eller kontor et nyt look
2. pladsen håndværker.dk

Vi dækker København og Sjælland med malerarbejde

Maler Squad er et veletableret malerfirma i København, der har fokus på høj kvalitet.

Vores malerteam leverer overlegen malearbejde, der overstiger dine æstetiske forventninger.

Med mere end 16 års erfaring som malermester kan du være sikker på at dit malerarbejde løber uden problemer og leveres til den aftalte tid. Vi maler med hele paletten uanset om det er maling af huse, lejligheder, virksomheder eller nybyg.

Hos Maler Squad vil du opleve at vi har fingeren på pulsen og bruger de nyeste maskiner, teknikker og produkter. Vi tilbyder alle former for malerarbejde i Sjælland og København.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det siger vores kunder

  Kunde case

  Hør hvordan vi hjalp en af vores glade kunder, med at male et gammelt hus som hun lige havde købt. Vi fik malet hele huset, herunder opsætning af filt, sprøjtemaling, maling af træværk, døre, vinduer, vægge og meget mere. 

  Som resultat gav vi huset et helt nyt look, som var mere indbydende og moderne at se på.

  Som din samarbejdspartner, sørger vi altid for at du får den bedste løsning, så du bliver dækket godt ind.

  Vores ydelser

  Facade maling

  Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling.

  Træværk

  Vi giver dit nedslidte og gamle træværk nyt liv igen.

  Spartling

  Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.

  Gulvservice

  Få nye og skinnende gulve, med gulvafslibning og gulvlakering.

  Sprøjtemaling

  Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

  Bliv ringet op

  Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.


   Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

   Vi kan ringe dig op

   Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.


    Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

    Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

    Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

    Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

    Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

    Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

    Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

    Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

    Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

    Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

    Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

    Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

    Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

    Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

    Indhent et tilbud