Kunde case

Hør hvordan vi hjalp en af vores glade kunder, med at male et gammelt hus som hun lige havde købt. Vi fik malet hele huset, herunder opsætning af filt, sprøjtemaling, maling af træværk, døre, vinduer, vægge og meget mere. 

Som resultat gav vi huset et helt nyt look, som var mere indbydende og moderne at se på.

Som din samarbejdspartner, sørger vi altid for at du får den bedste løsning, så du bliver dækket godt ind.

Det siger vores kunder

Google
Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
Vi fik Malerfirmaet Maler Squad ApS til at udføre en spartle og male opgave. Alt blev løst til fuld tilfredshed og til den aftalte tid.
Trustpilot
Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

Indhent et tilbud