Sprøjtemaling af loft, vægge, døre og andet

Hurtigt og effektiv malerarbejde af erfaren malermester med stor kompetence.
vinder maler hovedstaden

Sprøjtemaling af alle overflader

Det er svært og krævende at sprøjtemale, hvis ikke man ved, hvordan man skal gøre eller har prøvet det før.

Det har vi hos Maler Squad, og vi har gjort det mange gange, hvorfor vi kan skabe unikke og flotte resultater ved at sprøjtemale. Hos os kan du altid få et godt tilbud på at sprøjtemale både vægge og lofte, og vi giver dig altid et ganske uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Undgå synlige penselstrøg ved at sprøjtemale loft, vægge og døre

  En af de helt store visuelle fordele ved at sprøjtemale er, at du undgår synlige penselstrøg.

  Ved at sprøjtemale professionelt får du helt jævne overflader, hvor du næsten ikke kan se, at der er malet.

  Normalt vil man altid kunne se penselstrøg på en væg, loft eller et møbel, men det kan man ikke ved at sprøjtemale, fordi malingen påføres i et jævnt lag uden berøring med den overflade, der bliver malet. Sprøjtemaling er en effektiv og sparsomlig måde at designe dit hjem, lige som du ønsker. 

  Sprøjtemaling til lave priser

  Det kan være et svært og krævende arbejde at sprøjtemale, hvis ikke man ved, hvordan man skal gøre, eller har prøvet det før. Hos Maler Squad ApS er vi erfarne og professionelle malere, som alle har stor erfaring med at sprøjtemale både lofter og vægge. Vi leverer et hurtigt og effektivt malerarbejde med høj kvalitet.

  At sprøjtemale ser nemt ud, men det kræver meget teknik og viden om måde maling og udstyr. Det har vi hos Maler Squad, og hvis du vil opnå det bedste og flotteste resultat med at sprøjtemale, kan du med fordel vælge at få det gjort hos os som professionelle.
  Vi er vant til at håndtere maskinen, som bruges til sprøjtemale, og vi har den helt rette teknik til at opnå et jævnt resultat.

  derudover har vi stor viden om, hvilken type maling der er bedst at bruge til at sprøjtemale til både lofter og vægge, hvorfor vi også rådgiver dig, så du opnår det bedste resultat. 

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Vi afdækker alt
  indvendig maling af hus
  Maler Squad ApS

  Sprøjtemaling kræver god afdækning

  Sprøjtemaling er en effektiv måde at male på, og det giver et flot resultat udover alle grænser. Det kræver dog også en hel del af afdækningen.

  Hos Maler Squad ved vi, hvordan vi afdækker hele rum, så dine gulve og andet inventar ikke bliver ramt at maling.

  Bliv ringet op

  Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.


   Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

   Vi kan ringe dig op

   Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.


    Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

    Dit foretrukne malerfirma

    Vi er dygtige malere der sætter en ære i kvaliteten af vores job og får gjort et ordentligt stykke arbejde inden for den aftalte tid. Vi udfører en høj kvalitet af forskellige malerprojekter, hvor intet malerprojekt er for stort eller for småt.

    Kvalitet er en vigtig del af vores arbejde. Malerarbejde af kvalitet sker ikke tilfældigt, men er resultatet af vores dedikation og ægte indsats. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da det er vores opgave at give vores kunder et kvalitetsarbejde.

    Kundetilfredshed er vigtigt for vores arbejde. Derfor gør vi det vi elsker, nemlig at gøre vores kunder tilfredse. Det gør vi ved at levere et godt stykke arbejde inden for den aftalte tidsramme med et smil på læben. Vi adskiller os fra andre malere med vores kvalitetsarbejde, tidsplanlægning samt opgavestyring. 

    Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

    Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.
    Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

    Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

    Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

    Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

    Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

    Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

    Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

    Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

    Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

    Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

    Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

    Se også

    Maler privat

    Vi udfører alle slags maleropgaver til private over hele Sjælland.

    køkken males

    Filt eller væv

    Opsætning af filt, væv eller tapet på dine vægge efter ønske.

    Spartling

    Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.
    hvid maling

    Sprøjtemaling

    Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

    Gulvafslibning

    Få nye og skinnende gulve, med gulvslibning og gulvlakering.

    Skal vi varetage dit malerarbejde?

    Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

    Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland

    Kontaktinfo

    Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

    Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

    kort over dk