fbpx

Vi er først tilfreds, når kunden er det

Sprøjtemaling af loft, vægge, døre og andet

Hurtigt og effektiv malerarbejde af erfaren malermester med stor kompetence.

Vi giver dit hjem eller virksomhed nyt liv
Vi giver dit hjem eller virksomhed nyt liv

Sprøjtemaling af loft, vægge og døre - udført af erfaren maler

Det er svært og krævende at sprøjtemale, hvis ikke man ved, hvordan man skal gøre eller har prøvet det før.

Det har vi hos Maler Squad, og vi har gjort det mange gange, hvorfor vi kan skabe unikke og flotte resultater ved at sprøjtemale. Hos os kan du altid få et godt tilbud på at sprøjtemale både vægge og lofte, og vi giver dig altid et ganske uforpligtende tilbud.

Undgå synlige penselstrøg ved at sprøjtemale

En af de helt store visuelle fordele ved at sprøjtemale er, at du undgår synlige penselstrøg. Ved at sprøjtemale professionelt får du helt jævne overflader, hvor du næsten ikke kan se, at der er malet.

Normalt vil man altid kunne se penselstrøg på en væg, loft eller et møbel, men det kan man ikke ved at sprøjtemale, fordi malingen påføres i et jævnt lag uden berøring med den overflade, der bliver malet.

Et flot resultat kræver erfaring

Det er svært og krævende at sprøjtemale. Hos Maler Squad ApS er vi erfarne og professionelle malere, som alle har stor erfaring med at sprøjtemale både lofter og vægge. At sprøjtemale ser nemt ud, men det kræver meget teknik og viden om måde maling og udstyr. Det har vi hos Maler Squad, og hvis du vil opnå det bedste og flotteste resultat med at sprøjtemale, kan du med fordel vælge at få det gjort hos os som professionelle.

Vi er vant til at håndtere maskinen, som bruges til sprøjtemale, og vi har den helt rette teknik til at opnå et jævnt resultat. Derudover har vi stor viden om, hvilken type maling der er bedst at bruge til at sprøjtemale til både lofter og vægge, hvorfor vi også rådgiver dig, så du opnår det bedste resultat.

Sprøjtemaling kræver god afdækning

At sprøjtemale er en effektiv måde at male på, og det giver et flot resultat udover alle grænser. Det kræver dog også en hel del af afdækningen. Hos Maler Squad ved vi, hvordan vi afdækker hele rum, så dine gulve og andet inventar ikke bliver ramt at maling.

Vi kan ringe dig op

Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op indenfor 1 time.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

FAQ
Her er et par spørgsmål vi ofte støder på
Vi anvender udelukkende dansk producerede maling fra danske leverandør. Så er vi sikker på at det er miljø venligt produceret.
Vi går højt op i vores fag og leverer kvalitetsarbejde og anvender altid kvalitetsprodukter. Derfor tilbyder vi 3 års garanti på vores arbejde.
Vi udfører kvalitetsarbejde, holder aftalte tidsplan samt pris. Vi tilbyder fuld 100 % tilfredshed for vores arbejde.

Vi arbejder med Svanemærkede produkter – derudover er det muligt at
bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Kontakt vores malermester for mere information. info@malersquad.dk

Maler Squad ApS leverer kvalitet
- hver gang

Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma  med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.

Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

• Maling af hus
• Maling af lejlighed
• Spartling af væg
• Maling af vægge og lofter
• Opsætning af filt eller væv
• Maling med sprøjteanlæg
• Maling af træværk

Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt vi er specialister i malerarbejde.

Vi bruger udelukkende maling af miljøvenlig kvalitet
Vi bruger udelukkende maling af miljøvenlig kvalitet