Akut hjælp

Hos Maler Squad tilbyder vi akut hjælp til malerarbejde for både privat- og erhvervskunder i København og Nordsjælland. Vi kan starte med det samme!

Din trofaste malermester til akut hjælp

Har du akut brug en malermester til at færdiggøre dit malerprojekt? Er du blevet brændt af en anden maler? Uanset hvad årsagen er, så står vi hos Maler Squad klar til at hjælpe dig med din opgave. 

Ønsker du et enestående resultat, så bør du vælge os som dit erfarne malerfirma. Med kompetencerne i orden, er du garanteret et resultat der imødekommer dine ønsker, ned til den mindste detalje. 

Det giver dig som kunde den rette tryghed, når du overlader malerarbejdet til os. Som kunde skal du ikke bekymre dig om hele processen, vi varetager opgaven fra start til slut. Så hvis du står og panikker, så kontakt os allerede nu og få udført opgaven samme dag.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  maler maler brunt træværk

  Dit troværdige malerfirma

  Hos Maler Squad har vi erfaret at et maler projekt kan gå gå sidelæns imod ens forventninger, da man måske ikke har de rette kompetencer eller materialer. Derfor står vi altid klar til at hjælpe vores kunder med at fuldføre deres malerarbejde, så de kan få glæde af et professionelt maler resultat. 

  Maler Squad er kåret til at være den 2. bedste maler i hovedstaden for andet år i træk. Vi har over 16 års malermester erfaring, som er med til at sikre dig optimale løsninger, til høj kvalitet. 

  Dermed kan vi varetage enhver maler opgave du måtte stå med og redde dig ud af din krise. Vi har udført 1000-vis af opgaver over hele Sjælland, hvor du derfor kan være i trygge hænder at vi også udføre din opgave til din fulde tilfredshed.

  Vælger du os til at stå for dit malerarbejde, kan du forvente at modtage en gennemsigtig kommunikation, hvor du kan være sikker på at modtage det ønsket resultat til den aftalte tid og pris. Vi sørger for at give den bedst mulige vejledning og rådgivning, så du kan modtage et kvalitetssikkert resultat. 

  Vi hjælper dig også med alt det kreative design, hvis du er løbet tør for inspiration. Med Maler Squad, får du den fulde pakke med i købet, vi sørger for at du får en oplevelse i særklasse niveau.

  Så står du med en akut sag, så kontakt os i dag. Vi aftaler en tid og kigger på opgaven sammen. 

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.
  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Lyse rum med høj aktivitet

  Der stilles høje krav til rengøringsvenlighed og slidstyrke i køkkener og badeværelser – Vi går højt op i det færdige resultat og at maling af vægge, lofter og paneler er udført perfekt og kan holde til hverdagen.

  Værelser og opholdsrum i skønne farver

  Alle opholdsrum i et hus eller lejlighed kan få sit helt eget udseende, med farve­kombinationer der rammer netop dine ønsker. Vi står gerne til rådighed med kompetent rådgivning.

  Træmaling af bygninger

  Udendørs træværk trænger fra tid til anden til fornyelse og beskyttelse mod sol, vejr og vind. Vedligeholdelse er vigtig for levetiden af dit træværk, uanset om det er et træhus, træterresse eller plankeværk.

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  kort over dk

  Indhent et tilbud