Billig maler i København

Professionelt malerarbejde udføres af billig maler København – med sans for kvalitet og detaljer

Søger du en billig maler i København til dit malerprojekt?

Malerfirmaet Maler Squad ApS er den idéelle samarbejdspartner med erfaring i alt slags malerarbejde. Vi løser vores opgaver med god rådgivning, fokus på kvalitet og første klasse kundeservice.

Ønsker du det bedste slutresultat, som skal kunne holde i mange år, så skal du vælge en maler med mange års erfaring. Hos malerfirmaet Maler Squad ApS har vores malersvende over 16 års malermester erfaring med både store og små opgaver. Vi udfører alle typer malerarbejde i lejligheder, huse, bolig­foreninger og virksomheder – til konkurrencedygtig priser.

Uanset hvilken maleropgave vi arbejder med, er vi det malerfirma der yder den bedste service. Vi kommer gerne med inspiration og spændende idéer, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning.

Maler Squad ApS arbejder altid efter den højeste faglige standard og bruger de nyeste teknikker og de bedste malerprodukter. Kontakt os i dag og få fat i en billig maler, til en uforpligtende snak om dit projekt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Maler priser

  Få professionelt malerarbejde til en pris, der passer til dit budget. Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver. Hos Maler Squad hjælper vi med at realisere dit drømmeprojekt, inden for den aftalte tid og pris.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejelighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejelighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  Dansk kvalitets håndværk til lave priser

  Når man søger efter en billig maler til sit malerprojekt, så er det vigtigt at vælge et erfarent malerfirma, som har kompetencerne i orden. Hos Maler Squad, har vi over 16 års malermester erfaring i branchen. Når vi varetager en maleropgave, tager vi udgangspunkt i grundighed og høj kvalitet, så du kan få et holdbart slutresultat. Som din maler, er vi din sikkerhed for at du får den bedste løsning, til den helt rigtige pris – ingen skjulte gebyrer.

  Hos Maler Squad tilbyder vi en bred række af malerservices, til konkurrencedygtige priser. Vi går ind for at vedligeholde en gennemsigtig kommunikation med vores kunder, for at skabe den bedst mulige oplevelse. Din tilfredshed er vores første prioritet, derfor lytter vi altid dine behov og ønsker, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller service. Vi holder tæt dialog med dig, så du kan være sikker på at modtage et enestående resultat, som du havde forestillet dig i tankerne.

  Søger du en billig maler til din opgave, så kontakt os i dag. Vi vil meget gerne besigtige opgaven, så vi kan sammensætte den helt rigtige løsning og pris for din maleropgave. 

  Det siger vores kunder

  Bliv ringet op

  Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.


   Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

   Vi kan ringe dig op

   Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.


    Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

    Lyse rum med høj aktivitet

    Læs mere >>

    Lyse rum med høj aktivitet

    Der stilles høje krav til rengøringsvenlighed og slidstyrke i køkkener og badeværelser – Vi går højt op i det færdige resultat og at maling af vægge, lofter og paneler er udført perfekt og kan holde til hverdagen.

    Værelser og opholdsrum i skønne farver

    Læs mere >>

    Værelser og opholdsrum i skønne farver

    Alle opholdsrum i et hus eller lejlighed kan få sit helt eget udseende, med farve­kombinationer der rammer netop dine ønsker. Vi står gerne til rådighed med kompetent rådgivning.

    Træmaling af bygninger

    Læs mere >>

    Træmaling af bygninger

    Udendørs træværk trænger fra tid til anden til fornyelse og beskyttelse mod sol, vejr og vind. Vedligeholdelse er vigtig for levetiden af dit træværk, uanset om det er et træhus, træterresse eller plankeværk

    Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

    Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

    Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

    Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

    Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

    Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

    Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

    Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

    Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

    Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

    Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

    Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

    Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

    Se også

    Facade maling

    Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling.

    Træværk

    Vi giver dit nedslidte og gamle træværk nyt liv igen.

    Spartling

    Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.

    Gulvservice

    Få nye og skinnende gulve, med gulvafslibning og gulvlakering.

    Sprøjtemaling

    Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

    Skal vi varetage dit malerarbejde?

    Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

    Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

    Kontaktinfo

    Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

    Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

    kort over dk

    Indhent et tilbud