Vining Ivy - Årets farve 2023

Skal du have malet et nyt badeværelse? Så er der nogle vigtige overvejelser du skal have gjort dig, inden du påbegynder arbejdet.

Vining Ivy

Årets trend farve er endelig afsløret og det er Vining Ivy. Skab en varm nuance igennem hele huset med den nye levende farve, der er med til at udsmykke dit hjem på en hel ny måde. Udvælgelsen af Vining Ivy PPG1148-6 er foretaget af farvespecialister ved Dyrup. 
 
Den forfriskende smukke farve Vining Ivy, der har nuancer af blågrønne farver, har taget titlen for årets farve. Farven er valgt ud fra de tendenser der ses i boligmoden og det der trender mest i boligmoden. 
Vining Ivy er ingen undtagelse, da den understreger disse kriterier, og er med til at skabe en naturlig plads i hjemmet. Vining Ivy kan både vælges hvis man vælger at indrette sin bolig efter det minimalistiske eller det farverige. 
 
Hos Maler Squad kan vi opfylde dine ønsker om at male Vining Ivy i din bolig. 
vining ivy

Forskellen mellem glansgraden

Når man vælger maling er det vigtig, man har fokus på hvilken grad af glans malingen har. Da det er altafgørende for slutresultatet. Glans 2, 10 og 25 spiller en stor rolle for farvens karakter, og er ligeså betydelig som lysindfald og underlag.
 
Hvis man vælger Vining Ivy i glans 2, så får man et slutresultat, der giver et let og velour udseende på væggen. 
Hvis man vælger Vining Ivy i glans 10, så får man et slutresultat, der giver et mere kraftigere udseende, da maling har en højere glansgrad vil den reflekterer lysindfaldet mere. 
 
Når man skal købe maling med glans i, skal man huske at, jo lavere glansgraden er, som man maler med, jo mere opnår man et mat finish. 

Vining Ivy til møbler

Hvis man tøver med at male hele sin væg derhjemme, så kan Vining Ivy også males på ens møbler, så der skabes et farverigt fokus. Møbler der er lavet af træ, F.eks. et træbord, stol eller en reol med farven Vining Ivy skaber et effektfuld og iøjnefaldende udseende i ens bolig.
Der sættes ingen grænser, når det kommer til at kreative. Vining Ivy optræder altid anderledes, når det males på væg eller møbel.
 
Ønsker du at få malet dit hjem med farven Vining Ivy, så kontakt os allerede i dag. Så kan vi hos Maler Squad hjælpe dig med at få malet din bolig.

Indhent et tilbud