Maler i Ishøj

Maler i Ishøj der udfører professionelt malerarbejde

Baseret på 50+ anmeldeser

vinder maler hovedstaden

Konkurrencedygtige priser

+16 års
erfaring i branchen

3 års garanti

Din profesionelle maler i Ishøj

Vi er den ideelle samarbejdspartner med erfaring i al slags malerarbejde. Vi løser alle opgaver med kompetent rådgivning, fokus på kvalitet og høj kundeservice.

Ønsker du det bedste slutresultat, som skal holde i mange år – så skal du vælge en maler med erfaring. Hos Malerfirmaet Maler Squad ApS har vores malersvende den stor erfaring og udfører alle typer malerarbejde i huse, lejligheder, bolig­foreninger og virksomheder – til konkurrencedygtig priser.

Uanset hvilken maleropgave vi arbejder med, er vi det malerfirma der yder den bedste service. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave

Kontakt os i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det siger vores kunder

  Maler priser

  Få professionelt malerarbejde til en pris, der passer til dit budget. Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver. Hos Maler Squad hjælper vi med at realisere dit drømmeprojekt, inden for den aftalte tid og pris.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejlighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  Erfaren maler i Ishøj

  Når vi indgår et samarbejde, sørger vi for at skabe en gennemsigtig kommunikation og forventningsafstemme. Det sikrer dig at du kan følge med på hele processen, så der ikke forekommer fejl eller misforståelser ved malerarbejdet. Som din maler, går vi aldrig fra opgaven før du er 110% tilfreds med malerarbejdet. Vi sørger for at imødekomme dine ønsker og behov og mere til.

  Står du med et malerprojekt til en flyttelejlighed, er vi opmærksomme på at der kan være strikse regler og deadlines. Hos Maler Squad kan vi starte på opgaven med det samme, så du kan stå med et færdigmalet flyttelejlighed inden for kort tid. 
  Vi giver altid faglig rådgivning, så du kan få gavn af et veludført og holdbart resultat, der lever op til kravene. Så står du og mangler en maler til privat, så er du altid velkommen til at kontakte os og modtage et gratis og uforpligtende tilbud. 

  Malerarbejde til ethvert formål

  Står du med eller flere maleropgaver til din bolig, så kan vi hos Maler Squad med garanti hjælpe dig. 

  Med den rette viden og erfaring med alt malerarbejde, kan vi til enhver tid rykke ud og få udført opgaven hurtigt, nemt og effektivt. 
   
  Hos Maler Squad kan vi bl.a. hjælpe med:
   

  Alle maleropgaver vi løser for vores kunder, går vi til med høj arbejdsmoral og glæde. Som hovedstadens bedste maler, har vi kompetencerne og erfaringen i orden, hvor du derfor kan være tryg når vi udfører dit malerarbejde. 

  Uanset om det er facaden der trænger til en genopfriskning eller de indvendige vægge, så udfører det hele. Vi hjælper med at kigge efter fejl og skader inden vi starter malerarbejdet, så i ikke skal bruge kræfter på det.

  Som din trofaste samarbejdspartner er du i trygge hænder, vi sætter stort fokus på at give vores kunden den fulde service oplevelse, både før, under og efter malerarbejdet. 

  Du får ærlig rådgivning og faglig sparring under hele forløbet, så du får det fulde udbytte af vores service. Et samarbejde med Maler Squad, er et skridtet frem mod din drømme bolig. Vi udfører alle opgaver til den aftalte tid og pris – En aftale er en aftale.

  badeværelse

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Se også

  Facade maling

  Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling.

  Træværk

  Vi giver dit nedslidte og gamle træværk nyt liv igen.

  Spartling

  Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.

  Gulvservice

  Få nye og skinnende gulve, med gulvafslibning og gulvlakering.

  Sprøjtemaling

  Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  kort over dk

  Indhent et tilbud