Maler Gentofte

Din professionelle maler i Gentofte

Baseret på 50+ anmeldeser

vinder maler hovedstaden

Konkurrencedygtige priser

+16 års
erfaring i branchen

3 års garanti

Kvalitetsbevidst maler i Gentofte med stor erfaring

Maler Squad ApS er den ideelle samarbejdspartner og maler i Gentofte med erfaring inden for al slags malerarbejde. Alle opgaver løses med kompetent rådgivning, fokus på kvalitet og en god kundeservice.

Ønsker man et flot slutresultat, skal man vælge en maler i Gentofte med erfaring. Hos Maler Squad ApS har vores malersvende den fornødne erfaring og udfører alle typer malerarbejde i huse, lejligheder, bolig­foreninger og virksomheder – til konkurrencedygtig priser.

Uanset hvilken maleropgave vi er på, er vi det malerfirma i Gentofte der yder den bedste service. Vi arbejder altid efter den højeste faglige standard og bruger de nyeste teknikker, maskiner og malerprodukter.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dit malerprojekt – Vi kan altid tilbyde en god pris på din maler­opgave.

Kontakt os i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Maler priser

  Få professionelt malerarbejde til en pris, der passer til dit budget. Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver. Hos Maler Squad hjælper vi med at realisere dit drømmeprojekt, inden for den aftalte tid og pris.

  Maling af 1 værelses lejlighed

  fra kr 9600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 35m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 2 værelses lejlighed

  fra kr 13 600 inkl. moms
  • Lejlighed op til 55m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft

  Maling af 3 værelses lejlighed

  fra kr 18 500 inkl. moms
  • Lejlighed op til 90m2
  • Pletspartling af huller
  • Maling på vægge og loft
  Populær

  Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

  Det siger vores kunder

  Se også

  Facade maling

  Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling.

  Træværk

  Vi giver dit nedslidte og gamle træværk nyt liv igen.

  Spartling

  Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.

  Gulvservice

  Få nye og skinnende gulve, med gulvafslibning og gulvlakering.

  Sprøjtemaling

  Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

  Din pålidelige maler i Gentofte

  Vi tilbyder vores professionelle malerservice til boligejere i Gentofte og omegn. Som erfarne malermestre rådgiver vi dig om de bedste farver, malingtyper og finish, der passer perfekt til din bolig og budget. 

  Vi udfører altid kvalitetsarbejde, hvor malingen påføres jævnt og glat, og arbejdet færdiggøres til tiden og uden fejl. Når du ansætter os som din maler i Gentofte, kan du spare tid og kræfter, da vi tager os af hele processen, fra start til slut.

  Vi tilpasser os til din kalender og overholder alle sikkerhedsregler, så arbejdet udføres på en sikker og ansvarlig måde. Som din lokale maler i Gentofte, står vi altid klar til at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger omkring dit malerprojekt.

  Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og yder gratis tilbud og rådgivning, så du kan få en klar ide omkring omkostningerne og det endelige resultat. Vores mål er at levere en professionel og pålidelig malerservice, der opfylder dine behov og forventninger. Så hvis du har brug for en maler i Gentofte og omegn, er du kommet til det rigtige sted. Kontakt os i dag for at få et gratis tilbud og lad os hjælpe dig med at forvandle dit hjem med en frisk og smuk malerbehandling.

  malerfirma bil

  Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

  Maler Squad ApS er din pålidelige partner, når det kommer til professionelt malerarbejde. Med mere end 16 års erfaring inden for branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, der gør os i stand til at levere enestående malerarbejde af højeste kvalitet.

  Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra farvevalg til vedligeholdse.

  Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

  Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

  Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

  Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

  Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

  Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

  Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

  Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

  Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

  Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

  Skal vi varetage dit malerarbejde?

  Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

  Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Sjælland.

  Kontaktinfo

  Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

  Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  kort over dk

  Indhent et tilbud