Malerfirma på Østerbro

Maler Squad ApS - Kvalitetsbevidst malerfirma på Østerbro

Seriøst malerfirma på Østerbro med stor erfaring

Vi er den ideelle samarbejdspartner og maler på Østerbro med erfaring inden for al slags malerarbejde. Alle opgaver løses med en seriøs rådgivning, fokus på kvalitet og en god kundeservice.

Ønsker man et flot slutresultat, skal man vælge et malerfirma på Østerbro med erfaring. Hos Malerfirmaet Maler Squad ApS udfører vores malersvende alle typer af malerarbejde i boligforeninger, lejligheder og virksomheder.

Uanset opgavens størrelse er vi det malerfirma på Østerbro der yder den bedste service. Vi arbejder efter den højeste faglige standard og bruger de nyeste maskiner, teknikker og produkter. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dit projekt. Vi kan altid skræddersy en god pris på din maler­opgave.

Hvad koster en maler på Østerbro? Herunder har vi samlet et par eksempler på priser.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvorfor vælge Maler Squad ApS?

  Vi er dygtige malere der sætter en ære i kvaliteten af vores job og får gjort et ordentligt stykke arbejde inden for den aftalte tid. Vi udfører en høj kvalitet af forskellige malerprojekter, hvor intet malerprojekt er for stort eller for småt.

  Kvalitet er en vigtig del af vores arbejde. Malerarbejde af kvalitet sker ikke tilfældigt, men er resultatet af vores dedikation og ægte indsats. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da det er vores opgave at give vores kunder et kvalitetsarbejde.

  Kundetilfredshed er vigtigt for vores arbejde. Derfor gør vi det vi elsker, nemlig at gøre vores kunder tilfredse. Det gør vi ved at levere et godt stykke arbejde inden for den aftalte tidsramme med et smil på læben. Vi adskiller os fra andre malere med vores kvalitetsarbejde, tidsplanlægning samt opgavestyring. 

  Det siger vores kunder

  Google
  Fik Maler Squad til at istandsætte en ét værelset, ved fraflytning af lejligheden. Jeg var ekstrem glad for resultatet af malerarbejdet af vægge og loft, og et flot nyslebet gulv. Udlejer var også imponeret over Maler Squad arbejde, ved flyttesyn.
  Fik malet hele huset efter gulvafslibning. Der var go kommunikation hele vejen igennem. Vi er yderst tilfreds. God oplevelse !
  Vi fik Malerfirmaet Maler Squad ApS til at udføre en spartle og male opgave. Alt blev løst til fuld tilfredshed og til den aftalte tid.
  Trustpilot
  Har fået malet loft, væge, vinduer og radiatorer i hele huset. Alt er lavet omhyggeligt og pænt og vi er meget tilfredse.
  Renovering af ældre hall med klassiske træpaneler. Utroligt flot og omhyggeligt arbejde i højeste kvalitet. Søde, ordentlige ansatte. Virkelig top anbefaling herfra!
  Vi har fået slebet gulv i køkken og noget af vores stue, vi spurgte Maler Squad om de kendte nogen, og det gør de, en meget dygtig og behagelig mand som har lavet et meget flot gulv, ser ud som nyt, så det kan klart anbefales.

  Bliv ringet op

  Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.


   Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

   Vi kan ringe dig op

   Udfyld formularen herunder, så vil vi ringer vi dig op hurtigst muligt.


    Når du udfylder formularen, afleverer du oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

    Maler priser

    Hos Maler Squad tilbyder vi malerpriser, der er overkommelige for alle. Vi ved, at det ikke altid er muligt at financere et projekt, så vores priser er designet til at give alle mulighed for at få professionelt malerarbejde. 

    Vi tilbyder fair og fornuftige priser, uanset om du skal male et enkelt værelse eller hele dit hjem.

    Vores fagfolk vil gerne hjælpe med at give den bedste rådgivning og vejledning til at vælge den bedste løsning. 

    Vi fastsætter priser på baggrund af det specifikke projekt og de specifikke krav, der er til det. Hvis du har brug for at få et prisoverslag, så kontakt os allerede i dag.

    For neden har vi nogle priseksempler på tidligere udførte opgaver. Ønsker du en skræddersyet pris, så skal du være velkommen til at kontakte os.

    Maling af 1 værelses lejlighed

    fra kr 9600 inkl. moms
    • Lejelighed op til 35m2
    • Pletspartling af huller
    • 2 lag maling på vægge og loft

    Maling af 2 værelses lejlighed

    fra kr 13 600 inkl. moms
    • Lejelighed op til 55m2
    • Pletspartling af huller
    • 2 lag maling på vægge og loft

    Maling af 3 værelses lejlighed

    fra kr 18 500 inkl. moms
    • Lejelighed op til 90m2
    • Pletspartling af huller
    • 2 lag maling på vægge og loft
    Populær

    Bemærk: For et ekstra lag maling er prisen fra 130,- /m2.

    Lyse rum med høj aktivitet

    Læs mere >>

    Lyse rum med høj aktivitet

    Der stilles høje krav til rengøringsvenlighed og slidstyrke i køkkener og badeværelser – Vi går højt op i det færdige resultat og at maling af vægge, lofter og paneler er udført perfekt og kan holde til hverdagen.

    Værelser og opholdsrum i skønne farver

    Læs mere >>

    Værelser og opholdsrum i skønne farver

    Alle opholdsrum i et hus eller lejlighed kan få sit helt eget udseende, med farve­kombinationer der rammer netop dine ønsker. Vi står gerne til rådighed med kompetent rådgivning.

    Træmaling af bygninger

    Læs mere >>

    Træmaling af bygninger

    Udendørs træværk trænger fra tid til anden til fornyelse og beskyttelse mod sol, vejr og vind. Vedligeholdelse er vigtig for levetiden af dit træværk, uanset om det er et træhus, træterresse eller plankeværk

    Maler Squad ApS leverer kvalitet - hver gang

    Malerfirmaet Maler Squad ApS er et professionelt malerfirma med mere end 16 års malermestererfaring. Vi har speciale i mange malerydelser og vi udfører altid maler­arbejdet i højeste kvalitet.
    Spørg os gerne – vi kan bidrage med nye idéer og spændende vinkler til dit projekt. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – fra farvevalg til vedligehold.

    Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for malerfaget:

    Vi sætter en ære i kvalitet og høj kundetilfredshed – Kort sagt er vi specialister i alt malerarbejde.

    Vi kan ikke give dig en specifik pris på din maleropgave på forhånd. Det kræver, at vi ved lidt mere om omfanget af opgaven. Derfor starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på dit specifikke behov.

    Når vi kender til omfanget af opgaven, er vi i stand til at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når du har fået et tilbud på en opgave, er prisen fast – og du kan derfor være sikker på, at der ikke dukker uventede regninger op.

    Vi arbejder med svanemærkede produkter, som ikke indeholder skadelig kemi eller lignende. Herudover har du mulighed for at bestille malerarbejde med allergivenlig maling. Det er vigtigt, at du giver besked om det, hvis du har særlige ønsker.

    Alt kan lade sig gøre, og hvis der er behov for maling med allergivenlig maling, sørger vi naturligvis for at efterleve dine ønsker. Skriv til os på info@malersquad.dk for mere information eller en uforpligtende snak omkring dit behov.

    Ja, du får garanti på vores arbejde, når du vælger os som malerfirma i København. Vi går op i vores fag, og vi vælger udelukkende de absolut bedste materialer på markedet. Alle vores på vores malerteam er uddannede, professionelle og yderst kompetente til deres arbejde.

    Derfor tilbyder vi 3 års garanti på alt arbejde, vi udfører. Vi går op i høj kundetilfredshed, og vi ønsker udelukkende at tilbyde en service, som vi kan stå inde for. Vores kunder er vores vigtigste aktiv, og vi går hele vejen for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

    Vi vægter fagligheden i vores arbejde højt, og vi ønsker udelukkende at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Derfor garanterer vi dig, at maleropgaven altid bliver udført indenfor den aftalte tidsramme og til det aftalte budget, når du vælger os som malerfirma i København.

    Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde. Vi ønsker udelukkende at levere en tilfredsstillende service, og hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke. Vi går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat – også selvom opgaven kræver mere end sædvanligt.

    Se også

    maling af parcelhus i blåt

    Facade maling

    Få genopfrisket dine facader med nyt lag maling. 

    køkken males

    Filt eller væv

    Opsætning af filt, væv eller tapet på dine vægge efter ønske.

    Spartling

    Spartling af vægge og lofter skaber flotte og fine resultater.
    hvid maling

    Sprøjtemaling

    Vi har altid et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter.

    Gulvafslibning

    Få nye og skinnende gulve, med gulvslibning og gulvlakering.

    Skal vi varetage dit malerarbejde?

    Så kontakt os i dag på telefon 71 96 36 36, eller på e-mail info@malersquad.dk.

    Vi er dit lokale malerfirma i København – men vi kører meget gerne ud til resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland

    Kontaktinfo

    Vi kommer i hele København og største delen af Sjælland

    Kontakt os i dag og modtag et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

    kort over dk